Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 06:56 | London, Apr 16 04:56 | New York, Apr 16 00:56
Shanghai, Apr 16 12:56 | Tokyo, Apr 16 13:56 | Sydney, Apr 16 15:56

Ціна на нафту впала на $2 через проблеми єврозони

Ціна на нафту впала на $2 через проблеми єврозони




12 листопада 2010 в 11:16 - Христина


Ціна на нафту впала на $2 через проблеми єврозони

Нафта знижується в п’ятницю, оскільки побоювання про заборгованість Ірландії змусили інвесторів шукати порятунку у доларі і згортати позиції по сировині.  



Грудневі ф‘ючерси на американську легку нафту впали на $1,53 до $86,28 за барель. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent скоротилися на $1,28 до $87,53 за барель.

До кінця тижня, під час якої цінові коливання визначалися фундаментальними показниками нафтового ринку, інвестори знову почали звертати увагу на макроекономічні проблеми і проявляти неприйняття до ризику.

Долар у п‘ятницю виріс на 0,2 відсотка, тому що євро впав до шеститижневого мінімуму проти американської валюти через побоювання, що Ірландії може знадобитися грошова допомога, як Греції.

"Це просто корекція після значного підйому євро проти долара, - сказав Кен Хасегава з Newedge brokerage. - Велика проблема - страхи з приводу економіки Ірландії. Здається, вона буде гірше, ніж очікувалося, і це причина падіння євро. Крім того, у технічному плані спрацювали деякі доручення на продаж у всіх видах сировини".

Індекс відносної сили (RSI) для американської легкої нафти виріс у четвер до 67,74 пункту, наблизившись до рівня 70 пунктів, які зазвичай вважаються показником перепроданості ринку і провісником корекції.

"Ми бачили істотне зростання євро і сировини, так що не дуже дивно, якщо ринок раптово піде вниз, - сказав Хасегава. - Якщо на ринку з‘являться якісь погані новини, ціни впадуть знову".

 

Ціна на нафту впала на $2 через проблеми єврозони


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті