Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 09:50 | London, Apr 24 07:50 | New York, Apr 24 03:50
Shanghai, Apr 24 15:50 | Tokyo, Apr 24 16:50 | Sydney, Apr 24 18:50

Ціна на нафту росте в очікуванні даних про запаси в США

Ціна на нафту росте в очікуванні даних про запаси в США




24 листопада 2010 в 11:01 - Христина


Ціна на нафту росте в очікуванні даних про запаси в США

Нафта росте в середу, відновившись після втрат на попередній сесії, оскільки надії на поліпшення попиту в США підвищили апетит інвесторів до ризику.



Аналітики очікують, що запаси нафти в США минулого тижня знизилися, відображаючи високий попит, хоча за інформацією Американського інституту нафти, запаси різко виросли.

Останнім часом ціни на сировину різко знизилися через зміцнення долара і неприйняття ризику в умовах боргових проблем в єврозоні. Вчорашнє загострення геополітичних проблем на Корейському півострові погіршило ситуацію.

"Валютна політика США досить очевидна - підштовхування долара вниз, щоб підтримати економіку за допомогою експорту, - сказав він. - У середньостроковій і довгостроковій перспективі ринок все ще в доброму стані для інвесторів".

Проте купівельний інтерес може бути не дуже сильним зараз, тому що інвестори уважно спостерігають за подіями в Європі і Кореях, додав Еморі.

Інвестори чекають даних про запаси нафти в США від Управління енергетичної інформації, які вийдуть ввечері в середу.
 

Ціна на нафту росте в очікуванні даних про запаси в США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті