Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 01:44 | London, Apr 23 23:44 | New York, Apr 23 19:44
Shanghai, Apr 24 07:44 | Tokyo, Apr 24 08:44 | Sydney, Apr 24 10:44

Standard & Poor’s підвищило рейтинг Британії

Standard & Poor’s підвищило рейтинг Британії




26 жовтня 2010 в 15:30 - Христина


Standard & Poor’s підвищило рейтинг Британії

Агентство Standard & Poor’s у вівторок підвищило прогноз кредитного рейтингу Британії (ААА) до стабільного з негативного, висловивши довіру до урядової програми скорочення держборгу.  



"Рішення, прийняті коаліційним урядом Великобританії, знижують ризики для реалізації програми податково-бюджетної консолідації, оголошеної в червні 2010 року", - йдеться в заяві S&P.

Міністр фінансів Великобританії Джордж Осборн минулого тижня сказав, що соціальні пільги в країні будуть урізані, а витрати більшості урядових департаментів будуть скорочені на 20 відсотків протягом наступних чотирьох років.

Бюджетний дефіцит Британії досяг 11 відсотків від ВВП минулого року, але надзвичайний бюджет Осборна, скроєний в червні, передбачає скорочення дефіциту майже до нуля за кілька років.

Після цієї новини ф’ючерси на держоблігації Великобританії піднялися з мінімуму сьогоднішньої торгової сесії, раніше опустившись, через те що зростання ВВП у третьому кварталі виявився набагато вищим, ніж очікувала більшість економістів. На цьому фоні фунт стерлінгів продовжив ралі.
 

Standard & Poor’s підвищило рейтинг Британії


Новини Статті Аналітика
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
"Експерт-Рейтинг" присвоїло планованому випуску облігацій "Київхліба" кредитний рейтинг на рівні uaBBB Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
Британія хоче, щоб МВФ очолила жінка Британія хоче, щоб МВФ очолила жінка Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Кредит-Рейтинг" підвищив кредитний рейтинг облігацій "Придніпровської залізниці" до рівня uaА+ У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті