Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:05 | London, Apr 26 00:05 | New York, Apr 25 20:05
Shanghai, Apr 26 08:05 | Tokyo, Apr 26 09:05 | Sydney, Apr 26 11:05

США дозволили підвищити частку етанолу в бензині

США дозволили підвищити частку етанолу в бензині




14 жовтня 2010 в 11:16 - Христина


США дозволили підвищити частку етанолу в бензині

Уряд США дозволив збільшити допустиму частку етанолу в автомобільному паливі до 15 відсотків з 10 відсотків для автомобілів не пізніше 2007 року випуску, що викликало обурення виробників продовольства, автомобілебудівників та екологів.  



Компанії, що поставляють продовольство, побоюються, що зростання використання етанолу призведе до збільшення попиту на фуражне зерно.

"Великі потреби Америки в паливі не можна задовольнити спалюючи наші запаси фуражу", - заявила асоціація м’ясопереробників.

Третина зерна, виробленого американськими фермерами, використовується для виробництва етанолу, однак нове паливо, хоча і знижує викиди вуглекислого газу, на думку ряду екологів, не компенсує збитки від індустріалізованого сільського господарства.

Виробники етанолу заявили, що боротимуться за дозвіл використовувати нову суміш, що отримала індекс Е15, для будь-яких автомобілів.

У той же час власники заправних станцій і нафтопереробники побоюються, що американських автомобілістів зробили "піддослідними щурами в гігантському науковому експерименті", так як, за їхніми словами, збільшення частки етанолу шкідливо для паливних шлангів і з часом може пошкодити двигуни машин.

Ціни на зерно вже досягли дворічного максимуму, що збільшує витрати скотовладельцев і харчовиків.

Збільшення частки етанолу вважається також політичним завданням, тому що це знижує залежність США від закордонних поставок сирої нафти.

 

США дозволили підвищити частку етанолу в бензині


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті