Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:51 | London, Apr 25 08:51 | New York, Apr 25 04:51
Shanghai, Apr 25 16:51 | Tokyo, Apr 25 17:51 | Sydney, Apr 25 19:51

Саркозі погодився змінити пенсійну реформу



7 жовтня 2010 в 15:44 - Христина


Саркозі погодився змінити пенсійну реформу

Президент Франції Ніколя Саркозі оголосив, що внесе зміни в майбутню пенсійну реформу, яка викликала обурення громадськості у зв’язку з передбаченим у ній підвищенням пенсійного віку. Про це 7 жовтня повідомляє Agence France-Presse.  



Намір Саркозі "пом’якшити" суперечливий законопроект підтвердив міністр праці Ерік Верт. За його словами, вже розроблені поправки, які передбачають послаблення для багатодітних матерів і батьків дітей з обмеженими можливостями. Зокрема, вищеназвані французькі громадяни зможуть йти на пенсію раніше. На реалізацію цієї ініціативи Саркозі пообіцяв виділити додаткові 3,4 мільярда євро, які планується виручити за рахунок нових податків.

Як відзначає AFP, Верт вже відправив поправки до пенсійної реформи в Сенат.

Саркозі пішов на послаблення у своїй реформі на фоні протестних настроїв, викликаних підвищенням пенсійного віку з 60 до 62 років. Законопроект, що передбачає це нововведення, вже був схвалений Національними зборами Франції (нижня палата парламенту). На даний момент документ перебуває на розгляді Сенату.

Французькі профспілки закликали своїх членів влаштувати безстроковий страйк на знак протесту проти підвищення віку виходу на пенсію. Найбільша акція протесту відбулася у Франції 7 вересня. Тоді кількість незадоволених реформою громадян досягало, за деякими оцінками, 3 мільйонів чоловік. Незважаючи на це, Саркозі і члени його адміністрації заявляли, що не збираються йти на поступки і проведуть реформу, яка дозволить скоротити дефіцит бюджету і заощадити до 2018 року 70 мільярдів євро.

 

Саркозі погодився змінити пенсійну реформу


Новини Статті Аналітика
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ Оцінка вартості акцій та облігацій Оцінка вартості акцій та облігацій ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
МВФ дасть Україні грошей після проведення пенсійної реформи і підвищення ціни на газ МВФ дасть Україні грошей після проведення пенсійної реформи і підвищення ціни на газ Недержавний пенсійний фонд Недержавний пенсійний фонд Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
МВФ пішов на поступки Україні щодо пенсійної реформи МВФ пішов на поступки Україні щодо пенсійної реформи Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
За пенсійну реформу нардепи візьмуться у травні-червні За пенсійну реформу нардепи візьмуться у травні-червні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті