Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:41 | London, Apr 25 23:41 | New York, Apr 25 19:41
Shanghai, Apr 26 07:41 | Tokyo, Apr 26 08:41 | Sydney, Apr 26 10:41

Саркозі навіть і не думає відмовлятися від пенсійної реформи



19 жовтня 2010 в 15:40 - Христина


Саркозі навіть і не думає відмовлятися від пенсійної реформи

Президент Франції Ніколя Саркозі не має наміру відмовлятися від пенсійної реформи і сформує кризовий кабінет для забезпечення нормального функціонування економіки.  



"Реформа необхідна. Франція до неї готова і проведе її так само, як це вже зробили наші німецькі партнери", - заявив голова держави після переговорів з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, яка закликає французів довше працювати, передає BBC.

Згідно з проектом реформи, французи будуть виходити на пенсію не в 60, як раніше, а в 62 роки. При цьому статус непрацездатного можна буде отримати лише в 67 років. Законопроект повинен був бути винесений на обговорення парламенту в середу 20 жовтня. За даними ЗМІ, дебати затягнуться мінімум до кінця робочого тижня.

Сьогоднішній день стане шостим за рахунком з кінця вересня, коли в країні проходить загальний страйк. У суботньому брали участь більше мільйона людей.

В результаті страйків на 12 НПЗ виникли перебої з постачаннями палива в аеропорти країни і на сотні АЗС. За словами місцевих жителів, в районі Парижа і Нанта заправитися вже практично неможливо. Близько половини рейсів в аеропорту Орлі скасовані. В інших аеропортах показник досягає 30%.

З перебоями ходять потяги і працюють школи. На північному заході Франції згорів коледж; місцеві влади вважають, що це був підпал. У Марселі через страйк портових службовців на якорі стоять десятки танкерів; в інших містах накопичуються гори сміття.

Саркозі вже наказав сформувати кризовий кабінет для того, щоб нормалізувати ситуацію з паливом в країні. На МВС, Міністерство економіки та енергетики покладено зобов’язання координувати питання постачання. За словами голови французької Спілки підприємств нафтової промисловості Жана-Луї Шіланскі, паливна криза поки не досягла піку: "Якщо почнуть страйкувати водії вантажівок, якщо заблокують НПЗ, ось тоді у нас дійсно будуть проблеми".

У Франції є стратегічний запас палива на три місяці, який вирішено розморозити до стабілізації ситуації.


 

Саркозі навіть і не думає відмовлятися від пенсійної реформи


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" на біржових торгах не вдалося продати 12,5 тисяч тонн палива МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Огляд ринків Американського континенту за 12.01.2011. Огляд ринків Американського континенту за 12.01.2011. "Бежева книга" та наміри європейських лідерів.
МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Обсяг промвиробництва у Франції в березні знизився на 0,9% Обсяг промвиробництва у Франції в березні знизився на 0,9% Інвестиції в нерухомість за межами країни Інвестиції в нерухомість за межами країни ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
МВФ дасть Україні грошей після проведення пенсійної реформи і підвищення ціни на газ МВФ дасть Україні грошей після проведення пенсійної реформи і підвищення ціни на газ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
МВФ пішов на поступки Україні щодо пенсійної реформи МВФ пішов на поступки Україні щодо пенсійної реформи Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті