Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 00:34 | London, Apr 19 22:34 | New York, Apr 19 18:34
Shanghai, Apr 20 06:34 | Tokyo, Apr 20 07:34 | Sydney, Apr 20 09:34

S&P знизило суверенні кредитні рейтинги Лівії

S&P знизило суверенні кредитні рейтинги Лівії




11 березня 2011 в 11:30 - Роман Зайцев


S&P знизило суверенні кредитні рейтинги Лівії

Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s (S & P) сьогодні різко знизило довгострокові і короткострокові суверенні рейтинги Лівії за борговими зобов’язаннями у національній та іноземній валютах нижче інвестиційного рівня - з BBB + до BB і з А2 до В відповідно.



Крім того, агентство заморозило рейтинги Лівії у зв‘язку з введенням санкцій проти країни, а також з недоліком надійних економічних і політичних відомостей.

Проведені рейтингові дії відображають переоцінку S&P рівня політичного ризику в Лівії, де антиурядові виступи проти діючого лідера Муаммара Каддафі переросли у громадянську війну.

На думку аналітиків агентства, уряд країни не отримає доступу до іноземних або внутрішніх позик через міжнародні санкції і низький рівень розвитку фінансового ринку. Зокрема, активи М.Каддафі, а також його сім‘ї та близьких послідовників були заморожені в ряді країн. Таким чином, скорочення дефіциту держбюджету в Лівії практично неможливе.

У повідомленні агентства також відзначається, що кредитні рейтинги Лівії можуть бути розморожені в тому випадку, якщо міжнародні санкції, накладені на країну, будуть скасовані.

Нагадаємо, що це вже друге поспіль за останній місяць зниження рейтингів Лівії. 22 лютого ц.р. S&P знизило довгострокові суверенні рейтинги Лівії на один щабель - з A-до BBB + слідом за аналогічним рішенням агентства Fitch, яке скоротило показники більш значно - на три ступені, c ВВВ до ВВ.

S&P знизило суверенні кредитні рейтинги Лівії


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
"Укрнафта" розпочала зниження цін на пальне У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті