Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:12 | London, Apr 26 00:12 | New York, Apr 25 20:12
Shanghai, Apr 26 08:12 | Tokyo, Apr 26 09:12 | Sydney, Apr 26 11:12

S&P прогнозує скорочення корпоративних дефолтів в Європі до 4%



6 грудня 2010 в 14:23 - Христина


S&P прогнозує скорочення корпоративних дефолтів в Європі до 4%

За підсумками 2010 р. частка корпоративних дефолтів в Європі скоротиться до 4%. Вперше з кінця 2008 р. цей показник опуститься нижче багаторічного середнього рівня в 4,3%, прогнозує Standard & Poor's.



В агентстві прогнозують, що частка корпоративних дефолтів в Європі буде знижуватися в цьому і наступному році. У той же час очікуване підвищення процентних ставок і пов‘язані з цим проблеми з рефінансуванням боргу можуть викликати нову хвилю дефолтів вже в 2012 р. і 2013 р.

S&P розраховує на подальше покращення ситуації в 2011 р. Аналітики прогнозують, що про дефолт оголосять 27 європейських компаній, або 3,8% від їх загального числа. "Корпоративні дефолти в Європі повинні залишитися на досить низькому рівні в 2011 році, але ми вважаємо, що це буде лише тимчасовий перепочинок", - зазначив представник рейтингового агентства Блез Гангу.

У S&P очікують, що ймовірне посилення монетарної політики і проблеми з рефінансуванням боргу можуть привести до нового сплеску корпоративних дефолтів. У першу чергу ця загроза стоїть перед фондами прямих інвестицій, що привертали кредити під викуп компаній. До 2016 р. ним належить рефінансувати такі кредити на суму 230 млрд. євро. При цьому їм доведеться конкурувати з іншими компаніями і суверенними позичальниками, які за той же час мають намір випустити облігації на суму 16 трлн. євро, прогнозують в агентстві.

У результаті частка дефолтів серед високоризикових корпоративних позичальників в Європі, за розрахунками S&P, може вирости до 6,5% і навіть більше. Це буде відбуватися в той час, як економіка "відчує вплив більш жорсткої монетарної та бюджетної політики, анемічного споживання і обмежених можливостей банків з видачі кредитів".
 

S&P прогнозує скорочення корпоративних дефолтів в Європі до 4%


Новини Статті Аналітика
Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті