Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:27 | London, Apr 25 14:27 | New York, Apr 25 10:27
Shanghai, Apr 25 22:27 | Tokyo, Apr 25 23:27 | Sydney, Apr 26 01:27

S&P можливо знизить рейтинги Португалії та Греції



3 березня 2011 в 09:44 - Христина


S&P можливо знизить рейтинги Португалії та Греції

Рейтингове агентство Standard & Poor's (S&P) повідомило про можливість подальшого скорочення суверенного кредитного рейтингу Греції і Португалії в залежності від підсумкового рішення лідерів Євросоюзу щодо умов Європейського фонду порятунку для країн єврозони.



Агентство S&P повідомило, що кредитні рейтинги Греції та Португалії ймовірно знову будуть знижені, якщо умовою нового механізму фінансової стабільності, що знаходиться на стадії обговорення, стане реструктуризація боргів для країн, а приватні власники облігацій у випадку дефолту будуть відсунуті на задній план.

Португалія, з високою потребою зовнішнього фінансування, також знаходиться в списку кандидатів на одержання допомоги з Європейського фонду фінансової стабільності, механізму, який з 2013 року повинен бути замінений європейським фондом порятунку.

S&P також додало, що навряд чи скоротить рейтинги країн більш ніж на два рівні.

Заява S&P в черговий раз нагадала, що нехай зараз увага інвесторів більшою мірою прикута до різкого зростання цін на нафту, боргові проблеми деяких країн єврозони можуть знову стривожити ринки.

Зустріч лідерів єврозони відбудеться в Брюсселі 11 березня. У ході зустрічі будуть обговорюватися умови збільшення фонду стабільності. Ринки також очікують викупу держоблігацій, на їхню думку необхідного для укладення згоди з приводу нового фонду.

 

S&P можливо знизить рейтинги Португалії та Греції


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті