Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:57 | London, Apr 25 18:57 | New York, Apr 25 14:57
Shanghai, Apr 26 02:57 | Tokyo, Apr 26 03:57 | Sydney, Apr 26 05:57

S&P і Fitch знизили суверенні рейтинги Бахрейну та Лівії

S&P і Fitch знизили суверенні рейтинги Бахрейну та Лівії




22 лютого 2011 в 09:00 - Христина


S&P і Fitch знизили суверенні рейтинги Бахрейну та Лівії

Провідні міжнародні рейтингові агентства Standard & Poor's (S&P) і Fitch знизили суверенні рейтинги Лівії і Бахрейну, керівники яких намагаються впоратися з масовими народними заворушеннями.



S&P знизило короткостроковий і довгостроковий суверенний рейтинг Королівства Бахрейн на один щабель - з "А/А-1" до "А-/А-2". Рейтинги поміщені до списку на перегляд з "негативним" прогнозом, говориться в повідомленні агентства.

Одночасно S&P знизило з "А/А-1" до "А-/А-2" рейтинги ЦБ Байхрейні і суверенний фонд добробуту королівства - Bahrain Mumtalakat Holding. Рейтинги поміщені до списку на перегляд з "негативним" прогнозом.

Агентство Fitch знизило довгострокові рейтинги дефолту емітента Лівії за зобов‘язаннями в іноземній і національній валюті з "BBB +" до "BBB" і помістило їх на перегляд з можливістю подальшого зниження.

Короткостроковий рейтинг країни за зобов‘язаннями в іноземній валюті знижений також на один ступінь - "F2" до "F3", йдеться в матеріалах агентства.

 

S&P і Fitch знизили суверенні рейтинги Бахрейну та Лівії


Новини Статті Аналітика
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі "стабільного" на "негативний" Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Fitch знизило рейтинги Греції Fitch знизило рейтинги Греції 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті