Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 13:37 | London, Apr 16 11:37 | New York, Apr 16 07:37
Shanghai, Apr 16 19:37 | Tokyo, Apr 16 20:37 | Sydney, Apr 16 22:37

Росія може скасувати ембарго на експорт зернових

Росія може скасувати ембарго на експорт зернових
Рейтинг: 0
Голосів: 0




22 вересня 2010 в 13:45 - Роман Зайцев


Росія може скасувати ембарго на експорт зернових

Росія може відновити експорт зерна вже у 2010 році. Про це заявив російський президент Дмитро Медведєв, передає ВВС.  



За його словами, "ембарго може бути скасоване після остаточного підбиття підсумків збиральної кампанії", а також після того, як стане ясно, які ресурси має Росія.

Заява Медведєва стала повною несподіванкою для гравців на сільськогосподарському ринку.

ВВС нагадує, що 2 вересня прем‘єр Володимир Путін попередив, що говорити про відновлення експорту російського зерна можна буде тільки після збору врожаю наступного року, тобто не раніше осені 2011 року.

У зв‘язку з посухою і пожежами, які знищили чверть посівів зернових у Росії, на початку серпня була оголошена заборона на експорт зерна з 15 серпня до кінця року.

Метою введених урядом заходів була заявлена необхідність контролювати ціни на продовольство всередині країни.

Тим не менше, з початку заборони ціни на зернові зросли в кілька разів.

Через песимістичні оцінки врожаю-2010 російські ЗМІ із посиланням на джерела, близькі до Мінсільгоспу Росії, повідомляли, що після 20-річної перерви Росія може знову почати закуповувати зерно. Ішлося про імпорт 5 млн. тонн.

За даними міністерства, з урахуванням запасів (26 млн. тонн) ресурси зерна складуть до 90 млн. тонн при потребі в 77 млн. тонн.

Росія може скасувати ембарго на експорт зернових


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті