Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 15:20 | London, Apr 19 13:20 | New York, Apr 19 09:20
Shanghai, Apr 19 21:20 | Tokyo, Apr 19 22:20 | Sydney, Apr 20 00:20

Ралі долара зупинилося через статистичні дані США

Ралі долара зупинилося через статистичні дані США




18 листопада 2010 в 13:22 - Христина


Ралі долара зупинилося через статистичні дані США

Ралі долара зупинилося в четвер після того, як він не зміг пробити рівень опору, а також після того, як дані про подавлену інфляцію в США стали ще одним аргументом за пом'якшення політики ФРС.  



Невизначеність з приводу результату боргової кризи в Ірландії, яка також нещодавно підтримувала американську валюту, здається, трохи розсіялася, так як Дублін погодилася працювати з місією Євросоюзу та Міжнародного валютного фонду над терміновими заходами для підтримки постраждалого банківського сектора.

Єдина валюта перевищила рівень опору близько $ 1,3560 - 70, пробившись до $ 1,3594. Якщо їй вдасться закріпитися на цьому рівні, це може говорити про подальший підйом до $ 1,3650-70. Однак у противному випадку євро, ймовірно, знову скотиться до семитижневого мінімуму $ 1,3446.

"Я вважаю, що Ірландія візьме щось на зразок програми допомоги на цьому або наступного тижня і тому євро, ймовірно, зробить деякі успіхи в найближчому майбутньому", - сказав Джозеф Капурсо з Commonwealth Bank.

Тим не менш торги на ринку неактивні, а деякі аналітики відзначають, що навіть якщо проблема Ірландії вирішиться швидко, ринки як і раніше будуть боятися подібних подій в інших периферійних країнах єврозони.

Крім того чутки про те, що Китай може посилити грошово-кредитну політику, стримують апетит до ризику.

Доларовий індекс, що визначає динаміку долара до шести основних валют, опустився на 0,41 відсотка до 78,763 з семитижневого максимуму 79,461.
 

Ралі долара зупинилося через статистичні дані США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті