Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 13:14 | London, Apr 16 11:14 | New York, Apr 16 07:14
Shanghai, Apr 16 19:14 | Tokyo, Apr 16 20:14 | Sydney, Apr 16 22:14

Радник Центрального банку зазначив, що Китай може змінити монетарну політику

Радник Центрального банку зазначив, що Китай може змінити монетарну політику




2 листопада 2010 в 20:48 - Оксана Кадай-Гриців


Радник Центрального банку зазначив, що Китай може змінити монетарну політику

Китаю необхідно бути готовим до зміни монетарної політики в бік більшої обачності та розумності, сказав радник Центрального банку у вівторок.  



Коментарі Лі Даокуі, члена комітету Центробанку по кредитно-грошовій політиці, були офіційною позицією до теперішнього часу, і Пекін діє відповідно до них.

 

Даокуі назвав поточний курс монетарної політики помірно вільним в останні два роки, з тих пір, як хвиля світової фінансової кризи привела економіку КНР до застою в кінці 2008 року.

 

Фактично Китай почав нормалізацію монетарної політики, як тільки економіка країни почала набирати обертів, збільшивши норму резервування для банків, піднявши процентні ставки і наклавши обмеження на кредитування банків.

 

У квартальному звіті Народного банку Китаю, опублікованому у вівторок, знову йдеться про обіцянки діяти в напрямку нормалізації кредитно-грошової політики, однак на поточний момент політика банку залишиться в належній мірі вільною.

 

Центральний банк також зазначив, що продовження кількісних заходів пом’якшення в США позаливає світову економіку доларами і підштовхне до зростання інші світові валюти.
 

Радник Центрального банку зазначив, що Китай може змінити монетарну політику


Новини Статті Аналітика
Японія може розширити програму викупу активів Японія може розширити програму викупу активів Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Фондовий ринок Європи зростає в очікуванні статистики США Фондовий ринок Європи зростає в очікуванні статистики США Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄЦБ призупинив програму викупу держоблігацій країн ЄС ЄЦБ призупинив програму викупу держоблігацій країн ЄС Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Китай може знову підвищити норми банківського резервування Китай може знову підвищити норми банківського резервування Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
S&P знизило рейтинг Японії через великий держборг S&P знизило рейтинг Японії через великий держборг Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті