Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 22:30 | London, Apr 19 20:30 | New York, Apr 19 16:30
Shanghai, Apr 20 04:30 | Tokyo, Apr 20 05:30 | Sydney, Apr 20 07:30

Путін вважає, що від модернізації України добре стане й Росії

Путін вважає, що від модернізації України добре стане й Росії
Рейтинг: 0
Голосів: 0




6 жовтня 2010 в 10:10 - Роман Зайцев


Путін вважає, що від модернізації України добре стане й Росії

Модернізація виробництв в Україні позитивно позначиться на Росії.  



Про це прем`єр-міністр Росії Володимир Путін заявив в ході інвестиційного форуму "ВТБ Капітал" "Росія кличе!", повідомляє УНІАН.

"Щодо української економіки, то в деяких галузях виробництва у нас на 30-35-40-50% пов`язані підприємства між собою, (вони) не можуть існувати без взаємного обміну комплектуючими і технологіями", - сказав Путін.

Він переконаний, що якщо в одному сегменті великого підприємства відбувається модернізація, то неминуче відбувається модернізація в іншому сегменті.

На його думку, якщо в Україні будуть посилено займатися модернізацією, то це об`єктивно позначиться на модернізації російської економіки.

Він вважає, що за попередні роки було дуже багато втрачено у темпах розвитку в Україні, і це було зв`язано, насамперед, з проблемами політичного характеру.

"Дуже багато було плутанини, галасу, і за цих умов важко було зважитися уряду на якісь серйозні кроки з модернізації, тому багато треба надолужувати. Якщо вдасться прискореними темпами вирішувати це завдання - ми тільки порадіємо", - сказав Путін.

Він також відзначив, що ключовою метою Росії є модернізація.

За його словами, у РФ планується зниження доходів від нафтогазового сектора і збільшення доходів в середньостроковій перспективі від оброблювальної промисловості і промисловості високих технологій.

Путін вважає, що від модернізації України добре стане й Росії


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті