Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 11:44 | London, Apr 16 09:44 | New York, Apr 16 05:44
Shanghai, Apr 16 17:44 | Tokyo, Apr 16 18:44 | Sydney, Apr 16 20:44

Португалія розраховує на антикризові заходи ЄС



1 березня 2011 в 09:44 - Христина


Португалія розраховує на антикризові заходи ЄС

Португалія пообіцяла скоротити дефіцит бюджету і провести реформи, але міністр фінансів попередив, що все це може виявитися даремно, якщо Європа не прийме термінових заходів для виходу з боргової кризи.



Багато інвесторів вважають, що Португалії з великою ймовірністю буде потрібно фінансова допомога Європейського Союзу та Міжнародного валютного фонду аналогічно Греції та Ірландії, після того як вартість запозичення для неї на відкритих ринках сильно зросла в минулому році.

Голова португальського Мінфіну сказав, що сподівається на чіткі заходи Європейського Союзу по створенню антикризових механізмів на двох самітах в наступному місяці, і пообіцяв, що Португалія продовжить скорочувати бюджетний дефіцит.

Тим часом економісти все більше сумніваються в готовності Німеччини збільшити європейський фонд порятунку або дозволити його реструктуризацію, щоб він міг скуповувати держоблігації проблемних країн єврозони.
 

Португалія розраховує на антикризові заходи ЄС


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті