Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:52 | London, Apr 25 09:52 | New York, Apr 25 05:52
Shanghai, Apr 25 17:52 | Tokyo, Apr 25 18:52 | Sydney, Apr 25 20:52

Попит на пшеницю з Австралії зростає

Попит на пшеницю з Австралії зростає




7 вересня 2010 в 11:55 - Христина


Попит на пшеницю з Австралії зростає

Група CBH, другий за величиною експортер зерна в країні, повідомила, що поставка пшениці з Австралії буде як і раніше на високому рівні, після стрибків у липні, коли посуха скоротила постачання з країн Чорноморського регіону.  



Том Пудді, менеджер з маркетингу в експортному відділенні групи CBH, повідомив по телефону сьогодні, що щомісячні обсяги можуть становити близько 1,3 млн. метричних тонн протягом наступних декількох місяців.

Поставки виросли до 1,6 млн. тонн в липні з 1,2 млн. тонн у червні, за даними Австралійського бюро статистики.

Врожайність зерна також впала в Україні і Казахстані, в той час як у північній частині Європи погодні умови скоротили постачання високо-якісної продовольчої пшениці, згідно з сьогоднішою заявою Мітча Морісона, генерального директора AWB Ltd.

"Попит на австралійську пшеницю значно зростає, і це дасть змогу не лише надолужити втрачений обсяг світової торгівлі, але і постачати високоякісне зерно", - сказав Морісон.

"Цей попит допомагає генерувати кращі ціни на австралійську пшеницю на фоні загального зростання цін на світовому ринку".

 

Попит на пшеницю з Австралії зростає


Новини Статті Аналітика
Shell інвестуватиме в будівництво плавучого заводу з виробництва ЗПГ в Австралії Shell інвестуватиме в будівництво плавучого заводу з виробництва ЗПГ в Австралії Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці Україна може в найближчі тижні скасувати квоти на експорт пшениці Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Україна в 2011-2012 роках може збільшити експорт пшениці в 2,4 рази Україна в 2011-2012 роках може збільшити експорт пшениці в 2,4 рази Дослідження сутності поняття Дослідження сутності поняття "Економічна рівновага" Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 02.04.2011. Ситуація залишається невизначеною Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 02.04.2011. Ситуація залишається невизначеною
Попит на нафту впав Попит на нафту впав НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
"Хліб Інвестбуд" накупив пшениці, жита і гречки на 1,5 млрд грн. Кадровий аутсорсинг, лізинг персоналу, аутстаффінг - або просто Кадровий аутсорсинг, лізинг персоналу, аутстаффінг - або просто "наймана праця" Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті