Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:05 | London, Apr 23 18:05 | New York, Apr 23 14:05
Shanghai, Apr 24 02:05 | Tokyo, Apr 24 03:05 | Sydney, Apr 24 05:05

Польща скасувала плату за візи для громадян Білорусії

Польща скасувала плату за візи для громадян Білорусії




30 грудня 2010 в 12:36 - Роман Зайцев


Польща скасувала плату за візи для громадян Білорусії

Починаючи з наступного тижня, Польща не буде стягувати плату за видачу в'їзних віз громадянам Білорусії, передає радіостанція "Голос Америки".



У середу Міністерство закордонних справ Польщі охарактеризувало це рішення як "вираз солідарності з народом Білорусії" та учасниками рухів на захист демократії, які виявили активність під час президентських виборів.

В опублікованій в середу заяві польський МЗС вказав, що залишає за собою право не допускати на територію Польщі офіційних осіб Білорусії, "відповідальних за організацію недавньої хвилі репресій проти цивільного суспільства".

Польща і цілий ряд інших західних країн піддали критиці уряд Президента Білорусії Олександра Лукашенка за репресії відносно прихильників опозиції і журналістів після виборів.

Близько 600 осіб, у тому числі кілька кандидатів у президенти від опозиції, а також близько 20 журналістів були заарештовані в результаті розгону ОМОНом демонстрації протесту проти переобрання О.Лукашенко.

Польща скасувала плату за візи для громадян Білорусії


Новини Статті Аналітика
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Сербія і Україна скасували візовий режим Сербія і Україна скасували візовий режим Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті