Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 17:30 | London, Apr 19 15:30 | New York, Apr 19 11:30
Shanghai, Apr 19 23:30 | Tokyo, Apr 20 00:30 | Sydney, Apr 20 02:30

Переможці і переможені на автомобільному ринку в Китаї

Переможці і переможені на автомобільному ринку в Китаї




27 серпня 2010 в 18:00 - Уляна Роїк


Переможці і переможені на автомобільному ринку в Китаї

Обсяг продажів автомобілів збільшився на 45% протягом перших 7 місяців 2010 року. На китайському автомобільному ринку переможених немає, на разі.  



Збільшення продажів відбувається рівномірно із зростанням економіки та переході від незвичних транспортних засобів до більш звичайних міні-та малих вантажівок і автобусів.

За перші сім місяців цього року, в Китаї було продано 6,2 млн. легкових автомобілів. Звідси 4,1 млн. одиниць, або 67% - це іноземні бренди, і 2,1 млн. одиниць, або 33% - вітчизняні моделі.

іПерші ряди серед іноземних брендів займають такі марки як Volkswagen, з часткою на ринку трохи більше ніж 16% і General Motors майже 10% . Toyota, Honda, Nissan і Hyundai йдуть слідом, кожна з яких володіє в середньому по 6%. Тим часом, BYD і Chery отримали за сім місяців близько 5% кожна, а Geely б’є їх по п’ятах з своїми 4%.

Незважаючи на домінуючі позиції іноземних підприємств, група місцевих брендів швидко набирає силу.

Лише за липень, продажі автомобілів місцевого виробництва збільшилися на 59% у порівнянні з попереднім роком. Тим часом збільшення продажів іноземних виробників на 39%, не таке значне, як в попередні роки.

Переважаюча присутність іноземних марок на автомобільному ринку в Китаї з роками все більше і більше обмежується.

По-перше, місцеві марки вдосконалюються з кожним роком, а різниця в технології і якості зменшується.

По-друге іноземним компаніям заборонено володіти часткою в спільній компанії, яка перевищує 50%. Це робить іноземних виробників залежними від їхніх партнерів.

Якщо все це взяти до уваги, то через 10 років переваги володіння на ринку зміниться. На ринку автомобілів у Китаї будуть домінувати такі компанії, як Chery, Geely, BYD, Great Wall і багато інших ще невідомих сьогодні.
 

Переможці і переможені на автомобільному ринку в Китаї


Новини Статті Аналітика
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Чистий прибуток концерну Toyota за підсумками 2010-2011 фінансового року виріс на 94,9% Чистий прибуток концерну Toyota за підсумками 2010-2011 фінансового року виріс на 94,9% Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.02.2011. На ринках регіону панує оптимізм Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.02.2011. На ринках регіону панує оптимізм
Чистий прибуток General Motors за I кв. 2011 р. зріс в 3,5 рази Чистий прибуток General Motors за I кв. 2011 р. зріс в 3,5 рази Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україні загрожує дефіцит японських авто Україні загрожує дефіцит японських авто Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На японських заводах Honda обсяг виробництва  до кінця 2011 р. повернеться до норми На японських заводах Honda обсяг виробництва до кінця 2011 р. повернеться до норми Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті