Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 11:28 | London, Apr 19 09:28 | New York, Apr 19 05:28
Shanghai, Apr 19 17:28 | Tokyo, Apr 19 18:28 | Sydney, Apr 19 20:28

Пекін відкидає критику з приводу низького курсу юаня

Пекін відкидає критику з приводу низького курсу юаня




24 вересня 2010 в 12:08 - Уляна Роїк


Пекін відкидає критику з приводу низького курсу юаня

Китайський прем’єр-міністр Вень Цзябао відкинув критику з приводу валютно-фінансової політики країни.  



Раніше США виступили з погрозою прийняти санкції відносно Китаю, звинувативши його в навмисній недооцінці юаня, що дає його підприємствам і компаніям невиправдані торговельні переваги.

Однак Вень Цзябао на зустрічі з представниками підприємницьких кіл США заявив, що обмінний курс юаня не має відношення до негативного торговельного балансу США з Китаєм і не повинен політизуватися.

"Умов для серйозного підвищення курсу юаня не існує", - заявив Цзябао у виступі на одній зустрічей, приурочених до глобального саміту ООН.

"Головна причина дефіциту США в торгівлі з Китаєм - не обмінний курс юаня, а структура торгівлі та інвестицій між двома країнами", - заявив він.

Раніше на цьому тижні президент Обама виступив із заявою про те, що обмінний курс китайської валюти "нижче, ніж той, який диктується ринковими умовами".

"А це дає Китаю перевагу в торговому обміні. Ми будемо наполягати, що в цьому відношенні - і стосовно всіх торгових питань з Китаєм - повинна бути взаємовигода", - заявив президент.

 

Пекін відкидає критику з приводу низького курсу юаня


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті