Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:30 | London, Apr 20 02:30 | New York, Apr 19 22:30
Shanghai, Apr 20 10:30 | Tokyo, Apr 20 11:30 | Sydney, Apr 20 13:30

ПАР офіційно стане членом БРІК

ПАР офіційно стане членом БРІК




25 грудня 2010 в 13:57 - Христина


ПАР офіційно стане членом БРІК

У ході консультацій, які днями провів Китай, як черговий голова механізму співпраці БРІК, з Росією, Індією і Бразилією, було одностайно вирішено залучити ПАР до цього механізму співпраці як офіційного члена.



Про це під час телефонної розмови з міністром міжнародних відносин і співробітництва ПАР Майте Нкоана-Машабане повідомив міністр закордонних справ КНР Ян Цзечи.

Голова КНР Ху Цзіньтао збирається звернутися до президента ПАР Джейкобу Зумі з посланням і запросити його брати участь у третій офіційній зустрічі лідерів БРІК, яка відбудеться наступного року в Китаї. "Ми впевнені, що приєднання ПАР сприятливо позначиться на розвитку механізму співпраці БРІК і посприяє співпраці між країнами з ринками".

Майте Нкоана-Машабане сказав, що уряд і президент ПАР щиро вдячні Ху Цзіньтао за запрошення, і що ПАР сподівається на взаємовигідне співробітництво з Китаєм та іншими членами БРІК.

У той же день увечері помічник міністра закордонних справ Китаю У Хайлун передав до посольства ПАР у Китаї запрошення від голови КНР Ху Цзіньтао для президента ПАР Джейкоба Зуми.
 

ПАР офіційно стане членом БРІК


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Інвестиції в готельний сектор Бразилії Інвестиції в готельний сектор Бразилії Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті