Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:49 | London, Apr 20 08:49 | New York, Apr 20 04:49
Shanghai, Apr 20 16:49 | Tokyo, Apr 20 17:49 | Sydney, Apr 20 19:49

Огляд світових видань з найважливішими новинами дня

Огляд світових видань з найважливішими новинами дня




14 вересня 2010 в 15:12 - Уляна Роїк


Огляд світових видань з найважливішими новинами дня





* Найімовірніше, що Польща вибере PGE PGEP.WA для того, щоб купити 83 % акцій у державній компанії Energa, після того, як найбільше електричне підприємство країни зробили найвигіднішу пропозицію, з-поміж інших претендентів.

* Fluxys (DIST.BR) долучився до торгів за німецький газопровід компанії RWE (RWEG.DE), що потенційно може збільшити постачання бельгійського дистриб’ютора, приєднавши його до запланованого газопроводу з Росії. Повідомлення надійшло від бельгійського видання L’Echo.

* Компанія TPG Capital [TPG.UL], одна з найбільших світових приватних інвестиційних компаній, наблизилась до придбання 10 % акцій банку VTB (VTBR.MM) від російського уряду за $ 2,4 млрд.- $ 3,1 млн. Повідомлення надійшло від Kommersant.

* American International Group Inc (AIG.N) веде переговори з чиновниками США, щодо розробки плану, який дозволить прискорити вихід страховика з-під державної власності. Повідомлення надійшло від Wall Street Journal.

* Королівський банк Шотландії (Royal Bank of Scotland ) (RBS.L) планує продати 4,7 млрд. фунтів стерлінгів іпотечних цінних паперів. Повідомлення надійшло від Financial Times.

* ICICI Банк (ICBK.BO), IDBI банк (IDBI.BO) та інші кредитори індійської компанії  Ispat Industries (ISPT.BO) розглядають можливість продажу їхніх вкладів в сталеливарній компанії її конкурентам, Tata Steel (TISC.BO) і ArcelorMittal (ISPA. AS). Повідомлення надійшло від Economic Times.

* Американська компанія зі страхування та нерухомості, Ace Ltd (ACE.N) придбає в Малайзії компанію Jerneh, яка займається страховим бізнесом. Вартість угоди не вказується. Повідомлення надійшло від Business Times.
 

Огляд світових видань з найважливішими новинами дня


Новини Статті Аналітика
Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті