Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 08:09 | London, Apr 20 06:09 | New York, Apr 20 02:09
Shanghai, Apr 20 14:09 | Tokyo, Apr 20 15:09 | Sydney, Apr 20 17:09

Обсяги видобутку нафти в Лівії скоротилися приблизно в 6-8,5 разів

Обсяги видобутку нафти в Лівії скоротилися приблизно в 6-8,5 разів




20 березня 2011 в 18:12 - Христина


Обсяги видобутку нафти в Лівії скоротилися приблизно в 6-8,5 разів

Обсяги виробництва нафти в Лівії скоротилися до 200-300 тисяч барелів нафти в добу. Про це, як повідомляє Agence France-Presse, заявив голова французької нафтогазової компанії Total Крістоф де Маржері (Christophe de Margerie).



До того, як у країні почалася революція, що переросла в громадянську війну, Лівія видобувала до 1,69 мільйона барелів нафти в добу. Таким чином, обсяги виробництва скоротилися приблизно в 6-8,5 разів. Ще в кінці лютого Міжнародне енергетичне агентство (IEA) повідомляло, що видобуток нафти в Лівії скоротилася на 500-700 тисяч барелів на добу.

Як передає Reuters, Total припинила свою діяльність на шельфовому родовищі Аль-Джурф. Де Маржері заявив, що компанія працювала там ще минулого тижня, проте зараз вирішила призупинити розробку родовища. При цьому голова компанії відзначив, що у Total достатньо запасів нафти, щоб не переривати постачання.

До громадянської війни Лівія поставляла близько двох відсотків всієї світової нафти. Однак обсяги видобутку і виробництва нафти почали істотно скорочуватися після того, як більшість співробітників іноземних нафтових компаній були евакуйовані.
 

Обсяги видобутку нафти в Лівії скоротилися приблизно в 6-8,5 разів


Новини Статті Аналітика
"Укрнафта" продала на УМВБ нафти на 1,4 млрд грн. Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
"Надра України" і Eni Ukraine Holdings підписали меморандум про взаєморозуміння "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
"Нафтогаз" добув понад 410 тис. бар. нафти на родовищі Gharadiq Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Росія підніме експортне мито на нафту з червня Росія підніме експортне мито на нафту з червня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті