Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:44 | London, Apr 25 23:44 | New York, Apr 25 19:44
Shanghai, Apr 26 07:44 | Tokyo, Apr 26 08:44 | Sydney, Apr 26 10:44

Нова Зеландія зазнала витрат у розмірі 1,4 млрд. дол США після землетрусу



6 вересня 2010 в 10:04 - Христина


Нова Зеландія зазнала витрат у розмірі 1,4 млрд. дол США після землетрусу

Нова Зеландія зазнала збитків у розмірі 2 млрд новозеландських доларів (1,4 млрд. американських доларів) і масових руйнувань у Крайстчерчі, другому за величиною місті, який потерпів від землетрусу у 7,0 бала. Саме більше потерпів центральний діловий район.  



Влада переселила 348 000 людей на Південний острів Нової Зеландії і оголосила надзвичайний стан після землетрусу, що вдарив в 4:35 ранку за місцевим часом 4 вересня, тим самим відключаючи електрику, руйнуючи дороги, розриваючи каналізації та водопровідні труби і вириваючи фасади з будинків. Про смертельні наслідки не повідомляють. Кабінет прем’єр-міністра Джона Кея планує провести засідання в 4 вечора за місцевим часом, щоб узагальнити наслідки землетрусу, у тому числі і фінансування ремонтних робіт.

Останній землетрус, що спричинив жертви в країні, вдарив у грудні 2007 року, коли впали будівлі в Гісборні. Одинадцять осіб було поранено, а один помер від серцевого нападу.

Відповідно з Міжнародним валютним фондом, Нова Зеландія отримує переваги від стрибків світової економіки і піднялась на 3 відсотки цього року, в порівнянні з 1,6 відсотка скорочення в 2009 році.


 

Нова Зеландія зазнала витрат у розмірі 1,4 млрд. дол США після землетрусу


Новини Статті Аналітика
ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році Глобальна конкренція в потенціалі реалізації стратегій інноваційної інтеорації Глобальна конкренція в потенціалі реалізації стратегій інноваційної інтеорації Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.04.2011. Ситуація в Японії залишається напруженою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 01.04.2011. Ситуація в Японії залишається напруженою
Світовій економіці пророкують стагфляцію Світовій економіці пророкують стагфляцію Екологізації виробництва на вітчизняних підприємствах: організаційно-економічний аспект Екологізації виробництва на вітчизняних підприємствах: організаційно-економічний аспект Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
На відновлення Японії необхідно 184 мільярди доларів На відновлення Японії необхідно 184 мільярди доларів Інновації - шостий технологічний уклад Інновації - шостий технологічний уклад Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!! Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!!
Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Стихійні лиха в Японії вплинули на постачання автомобілів в Україну Програмний підхід в управлінні інноваційним розвитком Програмний підхід в управлінні інноваційним розвитком Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.03.2011. Ринками заволоділа паніка Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.03.2011. Ринками заволоділа паніка
ОПЕК підвищила прогноз зростання споживання нафти світовою економікою до 1,41 млн бар./день ОПЕК підвищила прогноз зростання споживання нафти світовою економікою до 1,41 млн бар./день НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті