Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 05:04 | London, Apr 18 03:04 | New York, Apr 17 23:04
Shanghai, Apr 18 11:04 | Tokyo, Apr 18 12:04 | Sydney, Apr 18 14:04

Німецький план про ядерні реактори може коштувати ? 30 мільярдів

Німецький план про ядерні реактори може коштувати ? 30 мільярдів




6 вересня 2010 в 14:09 - Христина


Німецький план про ядерні реактори може коштувати ? 30 мільярдів

Міністр економіки Райнер Брюдерл заявив в понеділок, що пропозиція продовжити роботу своїх ядерних реакторів в середньому на 12 років довше, ніж планувалося, буде коштувати Німеччині € 30 млрд ($ 38690 млн) у вигляді податків і зборів від комунальних підприємств.  



"Мова йде про € 30 млрд у цілому. Це велика сума, яка буде направлена в уряд", - пан Брюдерл сказав в інтерв’ю на радіо Deutschlandfunk. Він додав, що з доходу будуть йти кошти на дослідження та розробку, а також на податок на паливні стрижні в ядерному реакторі. За словами пана Брюдерла, податок на паливні стрижні буде генерувати приблизно € 2,3 млрд. щорічно, але буде обмеженим до шести років.

Пан Брюдерл був одним з міністрів і партійних лідерів, які зустрічалися з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у неділю, щоб спробувати вирішити суперечку щодо деталей цієї пропозиції. Попередній уряд планував закрити в Німеччині 17 ядерних реакторів до 2021 року.

 

Німецький план про ядерні реактори може коштувати ? 30 мільярдів


Новини Статті Аналітика
Голова ЕФФС виключив можливість розпаду єврозони Голова ЕФФС виключив можливість розпаду єврозони Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Американського континенту за 12.01.2011. Огляд ринків Американського континенту за 12.01.2011. "Бежева книга" та наміри європейських лідерів.
Канцлер Німеччини хвилюється за євро через кризу в Ірландії Канцлер Німеччини хвилюється за євро через кризу в Ірландії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Євро знижується до долара через труднощі при скороченні дефіциту бюджету країн ЄС Євро знижується до долара через труднощі при скороченні дефіциту бюджету країн ЄС Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Саркозі навіть і не думає відмовлятися від пенсійної реформи Саркозі навіть і не думає відмовлятися від пенсійної реформи У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Німеччина хоче на 10 років продовжити термін служби ядерних реакторів Німеччина хоче на 10 років продовжити термін служби ядерних реакторів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті