Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 23:23 | London, Apr 25 21:23 | New York, Apr 25 17:23
Shanghai, Apr 26 05:23 | Tokyo, Apr 26 06:23 | Sydney, Apr 26 08:23

Німеччина вклала ?1,6 млрд. несплачених податків до бюджету

Німеччина вклала ?1,6 млрд. несплачених податків до бюджету




20 грудня 2010 в 08:07 - Христина


Німеччина вклала ?1,6 млрд. несплачених податків до бюджету

Практика купівлі урядом Німеччини банківських баз даних приносить плоди, завдяки їм у 2010 році вдалося стягнути 1,6 млрд. євро несплачених податків. Про це стало відомо виданню Der Spiegel.



За інформацією тижневика, податкові органи країни сподіваються повернути ще 200 млн. євро. Решта подробиць видання поки не розкриває.

У 2010 році уряд Німеччини придбало декілька дисків з базами даних, вкрадених у швейцарських та ліхтенштейнських банків. Так, один з дисків обійшовся в 2,5 млн. євро. А в 2008 році колишній співробітник одного з банків Ліхтенштейну отримав від Берліна 5 млн. євро.

У лютому 2010 року Федеральний союз з податкових консультацій розіслав повідомлення, в якому "радить добровільно зізнатися в разі наявності чорних рахунків у Швейцарії". За деякими даними, уряд Німеччини, зокрема, вивчив таємні рахунки клієнтів у банках Credit Suisse і Julius Baer.
 

Німеччина вклала ?1,6 млрд. несплачених податків до бюджету


Новини Статті Аналітика
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% ВВП Німеччини в I кварталі 2011 р. виріс на 1,5% Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті