Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:57 | London, Apr 19 18:57 | New York, Apr 19 14:57
Shanghai, Apr 20 02:57 | Tokyo, Apr 20 03:57 | Sydney, Apr 20 05:57

Німеччина візьме участь в будівництві Південного потоку

Німеччина візьме участь в будівництві Південного потоку




25 жовтня 2010 в 17:50 - Роман Зайцев


Німеччина візьме участь в будівництві Південного потоку

Глава департаменту зовнішньоекономічної діяльності ВАТ Газпром Станіслав Циганков заявив, що ще одним учасником проекту з будівництва газопроводу Південний потік стане німецька сторона.  



"Те, що компанія з‘явиться, - у мене немає жодного сумніву", - зазначив Циганков, не уточнивши її назву, і додав, що "це один з наших партнерів".

Як повідомляється, раніше джерела Агентства газової інформації (АГІ) відзначали, що німецька компанія Wintershall, підрозділ хімічного концерну BASF, обговорює з Газпромом (GAZP) участь у проекті будівництва газопроводу Південний потік, проте компанія спростувала чутки.

"У нас є думка, що це буде європейський проект з відсутністю домінуючих учасників - окрім Газпрому, відповідно. Думаю, це один з найкращих варіантів для Eni. Вони, мені здається, не готові бути лідером", - вважає топ-менеджер Газпрому.

Між тим, на початку жовтня нинішнього року прем‘єр-міністр РФ Володимир Путін у ході бесіди з главою Газпрому Олексієм Міллером заявив, що німецькі компанії цікавляться участю в газотранспортному проекті Південний потік.

"Я знаю, що деякі великі європейські компанії, які раніше не входили в цей проект, вже виявляють до нього великий інтерес. І якщо вони увійдуть в цей проект, він стане в буквальному значенні цього слова міжнародним, загальноєвропейським. Там вже у нас італійські фірми, французькі, тепер вже німецькі виявляють інтерес", - розповів Путін.

У свою чергу Міллер повідомив: "Ми бачимо інтерес до проекту нових учасників, наших традиційних партнерів, зокрема, з боку німецьких компаній".

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, пасивна поведінка одного з учасників проекту, Болгарії, щодо будівництва газопроводу Південний потік, знову змусила Газпром звернутися до Румунії, яка може замінити партнера Росії за проектом.

Німеччина візьме участь в будівництві Південного потоку


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% У Німеччині рівень безробіття в травні 2011 р. склав 7% Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті