Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 05:52 | London, Apr 18 03:52 | New York, Apr 17 23:52
Shanghai, Apr 18 11:52 | Tokyo, Apr 18 12:52 | Sydney, Apr 18 14:52

Невитрачені гроші Європарламент пустить на енергоефективність

Невитрачені гроші Європарламент пустить на енергоефективність




12 листопада 2010 в 18:30 - Роман Зайцев


Невитрачені гроші Європарламент пустить на енергоефективність

Європейський парламент на засіданні прийняв рішення витратити невитрачені в 2010 році 146 млн. євро на фінансування проектів з енергозбереження та енергоефективності.  



За відповідне рішення проголосували 582 депутати, проти - 27, утрималися - 7, повідомляє агентство "УНІАН".

Відповідно до доповіді Катлін Ван Бремпт (група соціалістів і демократів, Бельгія), зміни вносяться до Європейського плану відновлення енергетики.

Передбачається, що гроші через спеціальний фонд можуть бути направлені на оновлення приватних і громадських будівель для підвищення їх енергетичної ефективності або переходу на споживання енергетики з поновлюваних джерел енергії, будівництво теплових і енергогенеруючих установок, які працюють на поновлюваних енергетичних ресурсах, а також інфраструктури до них, на розвиток місцевої інфраструктури, включаючи енергоефективніше вуличне освітлення.

При цьому, згідно з пропозицією депутатів, гроші мають бути направлені, насамперед, на допомогу регіональним і місцевим органам влади, при цьому вся сума має бути витрачена до 31 березня 2014 року.

Гроші з фонду можуть надаватися у вигляді кредитів, гарантій та інших фінансових продуктів. До 15% фонду можуть бути витрачені на надання технічної допомоги.

Депутати також висловилися за дотримання географічного балансу при розподілі коштів.

Передбачається, що до кінця цього року рішення буде схвалене Радою ЄС, після чого зможе набути чинності.

Невитрачені гроші Європарламент пустить на енергоефективність


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Як підвищують енергоефективність українські компанії Як підвищують енергоефективність українські компанії ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті