Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:02 | London, Apr 25 23:02 | New York, Apr 25 19:02
Shanghai, Apr 26 07:02 | Tokyo, Apr 26 08:02 | Sydney, Apr 26 10:02

Наймасштабніше розслідування іпотечних порушень у США



14 жовтня 2010 в 10:52 - Христина


Наймасштабніше розслідування іпотечних порушень у США

Всі 50 американських штатів почали спільне розслідування того, яким чином іпотечні кредитори вилучали будинки за неплатежі у тисяч сімей.  



За деякими даними, з грудня 2007 року по теперішній час в Сполучених Штатах було вилучено більше 2,5 млн будинків і квартир, і іпотечні компанії нерідко звинувачували в тому, що під час подібних операцій вони здійснювали махінації з документами, зокрема, що деякі співробітники банків підписували папери, не читаючи.

У ході розслідування влада кожного з штатів перевірить достовірність і законність документів, які кредитори використовували при виселенні людей з їхніх будинків.

"Справа не просто в помилках в документах, - пояснив генеральний прокурор Айови Том Міллер. - Але і в тому, що деякі компанії порушували закон, і багато людей втратили житло".

"Те, що ми спостерігаємо, - це не просто технічні тонкощі, - погоджується з колегою генпрокурор Огайо Річард Кордрей. - Мова йде про право домовласників на приватну власність і про справедливість нашої судової системи, яка не може виносити рішення, грунтуючись на сфальсифікованих доказах".

Деякі іпотечні позичальники - такі як Bank of America і JP Morgan Chase - вже припинили процедуру вилучення в тих випадках, які викликають запитання. Інші - такі як Citigroup і Wells Fargo - цього не зробили, заявивши, що їх совість чиста.

Білий дім, у свою чергу, відхилив заклики про введення тимчасового мораторію на вилучення нерухомості за неплатежі, оскільки така міра може призвести до найнесподіваніших наслідків для цього сегменту ринку.

Спостерігачі при цьому говорять, що адміністрація Барака Обами стурбована тим, що результатом заборони могло б стати скорочення числа угод з придбання будинків, а це може завдати шкоди відновленню сфери торгівлі нерухомістю після важкої кризи.


 

Наймасштабніше розслідування іпотечних порушень у США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу Реальність та майбутнє інвестиційного банкінгу Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
США хоче розширити видобуток нафти в країні США хоче розширити видобуток нафти в країні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті