Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:37 | London, Apr 26 00:37 | New York, Apr 25 20:37
Shanghai, Apr 26 08:37 | Tokyo, Apr 26 09:37 | Sydney, Apr 26 11:37

Нафта зростає, сподіваючись на вирішення проблем ЄС

Нафта зростає, сподіваючись на вирішення проблем ЄС




18 листопада 2010 в 12:54 - Христина


Нафта зростає, сподіваючись на вирішення проблем ЄС

Нафта відновилася з чотирьохтижневих мінімумів у четвер, так як ослаблення долара і обережний оптимізм з приводу боргової кризи в Ірландії повернули інтерес до сировини, а різке скорочення запасів у США також підтримало ціни.  



Американська легка нафта подешевшала в середу до $80,06 за барель - мінімального внутрішньоденного значення з 20 жовтня.

Грудневі ф‘ючерси на американську легку нафту виросли на $1,03 до $81,47. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent додали $0,97 до $84,25.

Ірландія в середу погодилася працювати з місією Євросоюзу та Міжнародного валютного фонду над терміновими заходами для підтримки постраждалого банківського сектора. Цей процес може призвести до надання допомоги, незважаючи на опір Дубліна.

"Побоювання з приводу Європи залишаються, але ринки в останні дні враховували їх у цінах досить активно", - сказав Марк Перван з ANZ.

Запаси нафти в США минулого тижня несподівано різко знизилися - на 7,29 мільйона барелів, а імпорт нафти зменшився на 226.000 барелів на добу, повідомило Управління енергетичної інформації.

Долар упав до євро в четвер, оскільки дані про пригніченою інфляцією в США стали ще одним аргументом на користь кількісного пом‘якшення ФРС. Азіатські ринки акцій стабілізувалися після восьмиденної розпродажі.
 

Нафта зростає, сподіваючись на вирішення проблем ЄС


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті