Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:19 | London, Apr 26 00:19 | New York, Apr 25 20:19
Shanghai, Apr 26 08:19 | Tokyo, Apr 26 09:19 | Sydney, Apr 26 11:19

Нафта зростає через слабкий долар перед засіданням ФРС

Нафта зростає через слабкий долар перед засіданням ФРС




1 листопада 2010 в 09:38 - Христина


Нафта зростає через слабкий долар перед засіданням ФРС

Нафта в понеділок виросла майже до $82 за барель на очікуваннях, що ФРС США на цьому тижні пообіцяє розпочати новий раунд кількісного пом'якшення, забезпечивши подальшу слабкість долара.  



Грудневі ф‘ючерси на американську легку нафту подорожчали на $0,42 до $81,86. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent піднялися на $0,17 до $83,32.

"Ринок з нетерпінням чекає стимулів або кількісного пом‘якшення", - сказав Джонатан Барратт з Commodity Broking Services.

Очікується, що ФРС оголосить про нову програму викупу активів, спрямованої на підтримку економіки, після засідання на цьому тижні.

Дилери та інвестори, опитані ФРБ Нью-Йорка, вважають, що обсяг викупу може досягти $1 трильйона, що вище недавніх прогнозів. Деякі аналітики думають, що Центробанк почне з викупу активів на суму $80-100 мільярдів на місяць, проте залишить за собою право зробити більше.

Міністр нафтової промисловості Саудівської Аравії заявив в понеділок, що сподівається, що ціни на нафту залишаться там, де вони знаходяться зараз, і що при необхідності на ринок буде поставлятися більше нафти.

Дані про ВВП США в третьому кварталі, опубліковані в п‘ятницю, також підтримали ціни. Американська економіки зросла на 2,0 відсотка в річному численні після підйому на 1,7 відсотка в другому кварталі, що збіглося з прогнозами.

Однак ринки надмірно оптимістично налаштовані щодо стимулів ФРС, вважає Барратт.

"Ми насправді відчуваємо, що це не буде настільки агресивно, як очікують люди, тому ми думаємо, що ринок сам себе веде до деякого розчарування", - сказав він.

 

Нафта зростає через слабкий долар перед засіданням ФРС


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 15.07.2011_Market review
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 08.06.2011_PreMarket
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
"Укрнафта" продала на УМВБ нафти на 1,4 млрд грн. Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Макрогляд - березень 2011 Макрогляд - березень 2011

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті