Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 05:11 | London, Apr 18 03:11 | New York, Apr 17 23:11
Shanghai, Apr 18 11:11 | Tokyo, Apr 18 12:11 | Sydney, Apr 18 14:11

Нафта зросла в надії на нові стимули

Нафта зросла в надії на нові стимули




22 жовтня 2010 в 13:04 - Христина


Нафта зросла в надії на нові стимули

Нафта виросла в п’ятницю після того, як дані про зайнятість та ділової активності в США дали зрозуміти, що економіці потрібні додаткові стимули, а також на фоні саміту міністрів фінансів "Великої двадцятки".  



Грудневі ф’ючерси на американську легку нафту подорожчали на $0,41 до $80,97 за барель. Ф’ючерси на нафту сорту Brent додали $0,44 до $82,27 за барель.

Нафта може завершити зниженням другий тиждень поспіль, реагуючи на зростаючий долар, який, ймовірно, підніметься на цьому тижні вперше за шість тижнів. Сильний долар підвищує вартість імпорту нафти для покупців, виключаючи США.

Незважаючи на внутрішньоденну волатильність, ціни на нафту з початку місяця затиснуті в порівняно вузькому торговому діапазоні між мінімумом вівторка $79,25, досягнутим після того, як Китай підвищив ставки, і п’ятимісячним максимумом $84,43, встановленим 7 жовтня.

"В останні три-чотири місяці ми бачили серйозне зниження долара і зараз багато хто відчуває, що підходить час для підйому або корекції, - сказав Кен Хасегава з Newedge brokerage. - Але якщо ФРС у листопаді продемонструє великий план стимулів, це відправить долар ще нижче. Учасники ринку не впевнені у напрямку цін".

Зростання нафти в п’ятницю також обумовлено підвищенням азіатських ринків, яким допомагає технологічний сектор, додав Хасегава.

Економічні дані в четвер показали, що економіка США зростає дуже повільно, і це зміцнило очікування, що ФРС пом’якшить грошово-кредитну політику в наступному місяці.

Число звернень за посібником по безробіттю знизилося минулого тижня, але як і раніше знаходиться на рівні, який говорить про відсутність поліпшень на ринку зайнятості. Інші дані свідчать тільки про незначне зростання випереджальних індикаторів майбутньої економічної активності та невелике підвищення індексу виробничої активності в Средньоатлантичному регіоні США.

Інформоване джерело повідомило, що учасники саміту G20 навряд чи досягнуть угоди про відмову від девальвації валют і обмеження платіжних балансів після того, як пропозиції США зустріли серйозний опір.

 

Нафта зросла в надії на нові стимули


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті