Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 09:05 | London, Apr 24 07:05 | New York, Apr 24 03:05
Shanghai, Apr 24 15:05 | Tokyo, Apr 24 16:05 | Sydney, Apr 24 18:05

Нафта знижується через зміцнення долара і очікуваного зростання запасів у США

Нафта знижується через зміцнення долара і очікуваного зростання запасів у США




16 листопада 2010 в 11:35 - Христина


Нафта знижується через зміцнення долара і очікуваного зростання запасів у США

Ціни на нафту опустилися нижче $85 у вівторок через зміцнення долара і очікуваного зростання запасів у США минулого тижня.  



Грудневі ф‘ючерси на американську легку, нафту подешевшали на $0,40 до $84,46 за барель. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent впали на $0,30 до $86,46.

"Нафта недавно пережила стрімке ралі, і ринок був дійсно готовий до корекції, а вартість долара може серйозно вплинути на це", - сказав Віктор Шум з Purvin & Gertz.

"Нафта, як і раніше буде слідувати за фінансовими ринками, визначаючись з щоденним напрямком", - сказав він, додавши, що найближчим часом ціни будуть коливатися між $80 і $85.

Долар досяг шеститижневого максимуму до євро на фоні стрибка прибутковості американських облігацій і побоювань про фінансові проблеми в Ірландії і Португалії.

Сильний долар може негативно впливати на вартість нафти, тому що робить її більш дорогою для власників інших валют.

Американський інститут нафти випустить дані про запаси в США минулого тижня увечері у вівторок. Аналітики очікують, що запаси "чорного золота" зросли на 400.000 барелів після зниження на попередньому тижні, а запаси дистилятів знизилися на 1,6 мільйона барелів.

"На цьому тижні дані нафтового ринку США будуть особливо важливими, тому що учасники ринки будуть шукати підтвердження недавнього зниження запасів у сукупності з поліпшенням попиту", - сказав Стівен Грабер з Credit Suisse.
 

Нафта знижується через зміцнення долара і очікуваного зростання запасів у США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті