Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 07:51 | London, Apr 24 05:51 | New York, Apr 24 01:51
Shanghai, Apr 24 13:51 | Tokyo, Apr 24 14:51 | Sydney, Apr 24 16:51

Нафта знижується через розмови про нові заходи охолодження економіки в Китаї

Нафта знижується через розмови про нові заходи охолодження економіки в Китаї




17 листопада 2010 в 09:10 - Христина


Нафта знижується через розмови про нові заходи охолодження економіки в Китаї

Нафта коливається недалеко від листопадових мінімумів у середу, оскільки розмови про те, що Китай прийме нові заходи для охолодження економіки, стають більш активними, але різке скорочення запасів у США обмежує зниження.  



Грудневі ф‘ючерси на американську легку нафту опустилися на $0,14 до $82,20 за барель. У вівторок вони впали до $82,03, мінімальної позначки з 1 листопада. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent подешевіли на $0,14 до $84,59 за барель.

Прем‘єр-міністр Китаю Вень Цзябао сказав, що його уряд готує заходи для обмеження зростання цін.

Підвищення ключової ставки в Китаї обмежить споживання нафти в країні. Неприйняття ризику у зв‘язку з борговими кризою в Ірландії також змушує інвесторів згортати ризиковані позиції по сировині.

"Світове зростання під сумнівом, і ринки нервують", - сказав Девід Тейлор з CMC Markets, додавши, що скорочення запасів нафти в США, "можливо, запобігає ще більше зниження цін".

"Ринок ще не знайшов підтримку. Існує проблема попиту і питання про долар США і здатності Китаю споживати енергоносії в майбутньому. Крім того, європейська ситуація з борговою кризою в Ірландії. Все це - не дрібні проблеми".

Доларовий індекс знизився на 0,1 відсотка в середу.

Міністри фінансів єврозони вирішили направити до Ірландії об‘єднану місію від Європи та Міжнародного валютного фонду, яка зможе підготувати грунт для надання допомоги з метою запобігти поширенню боргової кризи на інші країни.

Американський інститут нафти повідомив у вівторок, що запаси нафти в країні скоротилися на 7,7 мільйона барелів минулого тижня.

Офіційні дані про запаси від Управління енергетичної інформації США вийдуть сьогодні о 17.30.
 

Нафта знижується через розмови про нові заходи охолодження економіки в Китаї


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті