Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 12:06 | London, Apr 23 10:06 | New York, Apr 23 06:06
Shanghai, Apr 23 18:06 | Tokyo, Apr 23 19:06 | Sydney, Apr 23 21:06

Нафта зафіксувалась нижче $75 після зростання запасів США



23 вересня 2010 в 10:15 - Христина


Нафта зафіксувалась нижче $75 після зростання запасів США

Нафта стабільна нижче $75 у четвер, після того, як уряд США повідомило про несподіване зростання запасів нафти минулого тижня.  



Запаси збільшилися, незважаючи на восьмиденну зупинку найбільшого трубопроводу, який поставляє нафту з Канади до США. Це зміцнило думку про те, що ціни, в цілому, до кінця року будуть заблоковані в діапазоні $70 - $80, який є кращим для Організації країн-експортерів нафти (ОПЕК).

Листопадові ф’ючерси на американську легку нафту виросли на $0,3 до $74,74 за барель. Ф’ючерси на нафту сорту Brent подешевіли на $0,23 до $77,72.

ОПЕК повинна зберегти квоти видобутку незмінними на засіданні в жовтні і більш ретельно виконувати виробничі домовленості, сказав представник Лівії в ОПЕК у середу.

Сьогодні ринки будуть чекати щотижневої інформації про кількість звернень за допомогою по безробітті в США, в пошуках підтверджень, що відновлення економіки в найбільшому споживачі нафти продовжується.

Після останнього збільшення запасів нафти в США "перевищення середнього п’ятирічного значення склало 100 мільйонів барелів вперше в поточному циклі", - повідомили аналітики Barclays.

Загальні запаси нафтопродуктів у США досягли минулого тижня рекордних 1,144 мільярда барелів, повідомило в середу Управління енергетичної інформацією. Це найвищий рівень з того часу, як ці дані почали відслідковувати в 1990 році.

Запаси нафти виросли на 970.000 барелів у зв’язку з підвищенням імпорту.

Аналітики, опитані Reuters, очікували, що запаси нафти скоротяться на 1,9 мільйона барелів після того, як витік змусив компанію Enbridge перекрити нафтопровід пропускною потужністю 670.000 барелів на добу, що поставляє канадську нафту на Середній Захід США.

Запаси бензину несподівано піднялися на 1,59 мільйона барелів, а запаси дистилятів - на 347.000 барелів.

Національний центр ураганів США повідомив у середу, що в Карибському морі з 60-процентною вірогідністю може сформуватися тропічна депресія в наступні 48 годин. Відповідно до комп’ютерного моделювання, ця погодна система, ймовірно, піде на захід через Карибське море і вдарить по Центральноамериканським державам, минувши нафтогазову інфраструктуру США в Мексиканській затоці.

 

Нафта зафіксувалась нижче $75 після зростання запасів США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався. Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався.
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 21.02.2011. Різноспрямованість при низькій активності торгів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 21.02.2011. Різноспрямованість при низькій активності торгів
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті