Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 18:34 | London, Apr 25 16:34 | New York, Apr 25 12:34
Shanghai, Apr 26 00:34 | Tokyo, Apr 26 01:34 | Sydney, Apr 26 03:34

Нафта відновлюється після підвищення ставок у Китаї



20 жовтня 2010 в 09:41 - Христина


Нафта відновлюється після підвищення ставок у Китаї

Нафта відновлюється в середу після вчорашнього обвалу, викликаного несподіваним рішенням Китаю підвищити процентні ставки вперше майже за три роки.  



У вівторок ціни впали більш ніж на 4 відсотки, зачепивши відмітку $79,25 - мінімальний показник з 30 вересня.

Листопадові ф’ючерси на американську легку нафту виросли на $0,74 до $80,23 за барель. Грудневі ф’ючерси на нафту сорту Brent подорожчали на $0,65 до $81,75.

"Мені здається, що мимовільна реакція на рішення Китаю пройшла по всіх ринках сировини, а зараз люди починають повертатися і думати про те, що це насправді може означати для зростання китайської економіки, - сказав Йнгсі Ю з Barclays Capital. - Відповідь - ймовірно, небагато. Реальний вплив цього підвищення ставок може бути обмеженим на фоні загального зростання. Я не думаю, що воно фундаментально змінить ситуацію з попитом".

Навпаки, це "відбиває впевненість китайських регуляторів у тому, що відновлення успішно триває", додав він.

На початку жовтня нафта досягла п’ятимісячного максимуму вище $84 на очікуваннях, що ФРС відновить кількісне пом’якшення.

Запаси нафти в США виросли минулого тижня сильніше, ніж очікувалося - на 2,3 мільйона барелів, а запаси нафтопродуктів знизилися, повідомив у вівторок Американський інститут нафти.

Офіційні дані про запаси від Управління енергетичної інформації вийдуть сьогодні о 17.30.

 

Нафта відновлюється після підвищення ставок у Китаї


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
"Укрнафта" продала на УМВБ нафти на 1,4 млрд грн. Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті