Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:34 | London, Apr 19 21:34 | New York, Apr 19 17:34
Shanghai, Apr 20 05:34 | Tokyo, Apr 20 06:34 | Sydney, Apr 20 08:34

Нафта коштує $85 через перспективу підвищення процентних ставок у Китаї

Нафта коштує $85 через перспективу підвищення процентних ставок у Китаї




15 листопада 2010 в 09:55 - Христина


Нафта коштує $85 через перспективу підвищення процентних ставок у Китаї

Нафта подорожчала в понеділок, трохи відновившись після втрат минулого тижня, оскільки деякі інвестори скористалися її зниженням, щоб зробити вигідні покупки.  



Однак перспективи підвищення процентних ставок у Китаї та боргові проблеми в Європі як і раніше негативно впливають на ринок, обмежуючи зростання, кажуть аналітики.

Грудневі ф‘ючерси на американську легку нафту піднялися на $0,14 до $85,02 за барель. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent підвищилися на $0,16 до $86,50 за барель.

Минулого тижня ціни злетіли до максимальних рівнів з жовтня 2008 року, досягнувши внутрішньоденного максимуму $88,63 у четвер. Але потім побоювання про китайські ставках спровокували спад у п‘ятницю.

Хоча Центробанк Китаю не оголосив про підвищення ставок на вихідних, побоювання з приводу посилення китайської грошово-кредитної політики знижують апетит до ризику, вважають аналітики.

"Ринок стурбований споживанням, тим, що Китай введе такі процентні ставки, які сповільнять попит, і в результаті може виявитися, що нафта торгується значно нижче", - сказав Джонатан Барратт з Commodity Broking Services.

На думку експертів, занепокоєння з приводу попиту можуть опустити ціни до рівня $80 за барель.

У понеділок головний аналітик Народного банку Китаю закликав до посилення грошово-кредитної політики. У жовтні Центробанк здивував ринки, підвищивши ставки вперше за три роки.

Тривога про суверенні борги Європи, особливо Ірландії, також негативно позначається на настроях інвесторів. Ірландія заявила, що не виключає звернення за фінансовою допомогою до Європи.

Міжнародне енергетичне агентство в п‘ятницю передбачило, що зростання попиту на нафту сповільниться в 2011 році, але підвищило прогноз на 2010 рік.
 

Нафта коштує $85 через перспективу підвищення процентних ставок у Китаї


Новини Статті Аналітика
Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Через неякісні будинки Україна витрачає у 2,5 рази більше тепла, ніж Європа Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд європейських ринків за 18.03.2011. Тиждень завершився на мажорній ноті Огляд європейських ринків за 18.03.2011. Тиждень завершився на мажорній ноті
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Огляд європейських ринків за 17.03.2011. Відновлення зростання Огляд європейських ринків за 17.03.2011. Відновлення зростання

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті