Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 10:57 | London, Apr 23 08:57 | New York, Apr 23 04:57
Shanghai, Apr 23 16:57 | Tokyo, Apr 23 17:57 | Sydney, Apr 23 19:57

МВФ виділив Греції ще понад 4 мільярди євро

МВФ виділив Греції ще понад 4 мільярди євро
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 березня 2011 в 10:00 - Роман Зайцев


МВФ виділив Греції ще понад 4 мільярди євро

Міжнародний валютний фонд вчора, 14 березня, схвалив черговий транш Греції в розмірі 4,1 мільярда євро в рамках спільної з Європейським союзом програми порятунку Афін і закликав владу до економічних реформ.



У заяві МВФ говориться про необхідність розробки плану "масштабних реформ" у Греції для підтримки економічного відновлення.

МВФ визнав, що режим жорсткої економії, якого країна дотримувалася останнім часом, дозволили Греції домогтися уповільнення інфляції, скоротити витрати на робочу силу і суттєво змінити бюджетну політику.

"У цілому, певного ступеня стабілізації досягнуто. Необхідно більше уваги приділити основоположним реформам протягом найближчого періоду", - зазначив перший заступник керуючого директора МВФ Джон Ліпскі у заяві.

Як зазначають у МВФ, тепер Афінам необхідно забезпечити законодавство для зміни системи ведення колективних переговорів, правил найму та пенсійної системи.

Він також сказав, що важливо закінчити підготовку середньострокової бюджетної стратегії уряду до травня цього року.

"Реалізацію слід розпочати протягом 2011 року для боротьби з прогнозованим дефіцитом бюджету, - додав він. - Паралельно уряду потрібно посилити заходи боротьби з ухиленням від податків і контролювати витрати, особливо на рівні місцевих адміністрацій".

Ліпскі додав, що рішення уряду збільшити розпродаж держактивів зміцнить фінансову систему Греції і допоможе їй ліквідувати заборгованості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Греція повинна отримати розстрочку за взятими на три роки 110-мільярдними кредитами МВФ і країн єврозони.

МВФ виділив Греції ще понад 4 мільярди євро


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Греція перебуває на межі банківського краху Греція перебуває на межі банківського краху Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті