Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:41 | London, Apr 25 17:41 | New York, Apr 25 13:41
Shanghai, Apr 26 01:41 | Tokyo, Apr 26 02:41 | Sydney, Apr 26 04:41

МВФ прогнозує нову рецесію

МВФ прогнозує нову рецесію
Рейтинг: 0
Голосів: 0




7 жовтня 2010 в 16:45 - Роман Зайцев


МВФ прогнозує нову рецесію

Світова економіка сповільнить темпи відновлення після кризи.



Із таким прогнозом виступили експерти Міжнародного валютного фонду, передає BBC.

За даними МВФ, зростання світового ВВП в 2010 році складе 4,8%, у той час як у 2011 році він скоротиться до 4,2%.

Розвиток світової економіки будуть підтримувати швидкозростаючі азіатські країни на чолі з Китаєм, а США і держави єврозони продовжать своє повільне відновлення.

Пізньої весни і влітку 2010 року боргові проблеми Європи серйозно підірвали довіру інвесторів і бізнесу, тому темпи відновлення економік США і країн єврозони сповільнилися, пояснюються в доповіді причини перегляду прогнозу МВФ.

Тепер, за даними організації, замість 3,3%, як очікувалося в липні, за підсумками 2010 року американський ВВП виросте всього на 2,6%, в 2011 році зростання буде ще меншим - 2,3%.

Подібний сценарій розвитку експерти МВФ малюють і для Європи. За їх даними, 2010 року економіка зони євро виросте на 1,7%, у той час як 2011 року - уже на 1,5%.

На думку МВФ, європейська влада повинні припинити антикризову підтримку своїх банків, у противному випадку, регіон ризикує пережити нові фінансові потрясіння і більш тривалий період слабкого зростання.

Додаткові труднощі можуть виникнути і через проблеми Ірландії, економіці якої необхідна нова допомога, кажуть аналітики.

Тим не менш, міністр фінансів і економіки Франції Крістін Лагард розповіла в інтерв‘ю ВВС, що існуючі ризики, пов‘язані з величезними боргами в Ірландії, Греції, Іспанії та інших країн, не призведуть до колапсу всієї єврозони.

"Ми всі працюємо дуже старанно, щоб скоротити дефіцити бюджетів, щоб залучити іноземні інвестиції і стимулювати зростання. Крім того, ми намагаємося зберегти певний баланс між скороченням державних витрат та залученням приватних інвестицій", - заявила Лагард.

МВФ прогнозує нову рецесію


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Макроогляд, січень Макроогляд, січень
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Греція перебуває на межі банківського краху Греція перебуває на межі банківського краху Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!! Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.03.2011. Обвал!!!
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Основні підходи щодо повернення довіри клієнтів private banking Основні підходи щодо повернення довіри клієнтів private banking Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті