Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 07:18 | London, Apr 20 05:18 | New York, Apr 20 01:18
Shanghai, Apr 20 13:18 | Tokyo, Apr 20 14:18 | Sydney, Apr 20 16:18

МВФ не планує реструктурувати борг Греції

МВФ не планує реструктурувати борг Греції




17 квітня 2011 в 13:30 - Роман Зайцев


МВФ не планує реструктурувати борг Греції

Міжнародний валютний фонд не планує реструктурувати борг Греції, всупереч побоюванням, що поширилися на фінансових ринках, заявив директор-розпорядник МВФ Домінік Стросс-Кан під час прес-конференції за підсумками засідання Керівного Комітету фонду.



За його словами, Греція розробила програму порятунку своєї обтяженої боргами економіки й виконання зобов‘язань перед кредиторами. Цей план був підтриманий Європейським союзом і МВФ, передає Associated Press.

"Нічого не змінилося", - підтвердив Д.Стросс-Кан.

Він пояснив, що учасники ринків можуть годинами спекулювати на плюсах та мінусах програми, але до тих пір поки грецький уряд дотримується своїх обіцянок і діє в точності згідно з програмою, не може бути жодних розмов про реструктуризацію.

Греція в минулому році стала першою жертвою європейської боргової кризи. Країна була не в змозі обслуговувати борги, і спеціально для неї Євросоюз організував екстренні механізми кредитної допомоги. МВФ і країни єврозони спільно виділили Афінам 110 млрд євро у вигляді пільгових кредитів.

На засіданні кабінету міністрів 15 квітня глава уряду Греції Георгіос Папандреу заявив, що влада оприлюднить подальші реформи в рамках програми зі скорочення бюджетного дефіциту після 24 квітня.

МВФ не планує реструктурувати борг Греції


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Греція перебуває на межі банківського краху Греція перебуває на межі банківського краху Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті