Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:32 | London, Apr 25 01:32 | New York, Apr 24 21:32
Shanghai, Apr 25 09:32 | Tokyo, Apr 25 10:32 | Sydney, Apr 25 12:32

МВФ готовий надати фінансову допомогу Португалії

МВФ готовий надати фінансову допомогу Португалії




7 квітня 2011 в 14:20 - Роман Зайцев


МВФ готовий надати фінансову допомогу Португалії

Міжнародний валютний фонд готовий надати фінансову допомогу Португалії, не дивлячись на те, що офіційних заяв з цього приводу поки не надходило, передає Reuters.



За офіційними оцінками Європейського союзу, Португалії може знадобитися фінансова допомога у розмірі 60-80 млрд євро. Також, зі свого боку, уряд Німеччини наполягає на тому, що б саме МВФ надав відповідну допомогу Португалії.

Нагадаємо, ситуація Португалії в єврозоні різко погіршилася після відставки прем‘єр-міністра Жозе Сократеша і розпуску парламенту Президентом країни Анібалом Каваку Сілва.

Раніше, за неофіційними даними, прем‘єр-міністр Португалії Жозе Сократеш звернувся до ЄС з проханням про надання фінансової допомоги.

МВФ готовий надати фінансову допомогу Португалії


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
НБУ хоче надати російській грошовій одиниці особливого статусу НБУ хоче надати російській грошовій одиниці особливого статусу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки Огляд ринків Європи за 12.01.2011. Португалія ’запалює’ ринки

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті