Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 07:05 | London, Apr 24 05:05 | New York, Apr 24 01:05
Shanghai, Apr 24 13:05 | Tokyo, Apr 24 14:05 | Sydney, Apr 24 16:05

Lloyds Banking Group скоротить 4500 робочих місць у Великобританії

Lloyds Banking Group скоротить 4500 робочих місць у Великобританії




14 жовтня 2010 в 13:23 - Христина


Lloyds Banking Group скоротить 4500 робочих місць у Великобританії

Британська Lloyds Banking Group скорочує 4500 робочих місць, повідомляє Sky News з посиланням на представників профспілок Unite і Accord. За їхніми даними, у Великобританії будуть скорочені 1600 постійних і 1150 тимчасових ставок в IT-відділенні групи. Крім того, будуть закриті 1750 позицій віддалених працівників.  



Цей захід пов’язаний з планами банку відкрити відділення за межами країни, у зв’язку з чим Lloyds сподівається набрати співробітників на нових місцях без загального збільшення штату. За даними Bloomberg, під скорочення потрапляє чверть "айтішників" Lloyds.

Лідер профспілки Unite Кет Спейт (Cath Speight) назвала це рішення ганебним і пригадала Lloyds, що під час світової фінансової кризи банківська група була врятована за рахунок британських платників податків. У жовтні 2008 року уряд Великобританії виділив з бюджету 35 мільярдів фунтів стерлінгів для допомоги банкам Lloyds TBS, Barclays, Royal Bank of Scotland і HBOS.

У свою чергу глава операційного відділу Lloyds Марк Фішер (Mark Fisher) заявив, що плановане скорочення персоналу є плановим кроком у процесі інтеграції Lloyds Banking Group і банку HBOS (Halifax Bank of Scotland). Він також підкреслив, що це дозволить банківській групі стати фінансовим оператором світового класу, і пообіцяв надати допомогу скороченим працівникам в соціальній адаптації після втрати роботи.

Банк Lloyds у 2008 році пообіцяв скоротити витрати на 3 мільярди доларів США в рік після того, як був куплений шотландським банком HBOS. За даними профспілки Lloyds Unite, з моменту злиття з Lloyds TBS були звільнені 22800 чоловік.

 

Lloyds Banking Group скоротить 4500 робочих місць у Великобританії


Новини Статті Аналітика
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Інвестиції в нерухомість за межами країни Інвестиції в нерухомість за межами країни Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ВВП Великобританії в І кварталі виріс на 0,5% ВВП Великобританії в І кварталі виріс на 0,5% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ВВП Великобританії може зрости на 0,5% ВВП Великобританії може зрости на 0,5% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Дефіцит торгового балансу Великобританії в лютому знизився до 7,7 млрд євро Дефіцит торгового балансу Великобританії в лютому знизився до 7,7 млрд євро Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
МВФ залишив прогноз зі зростання світової економіки на рівні 4,4% МВФ залишив прогноз зі зростання світової економіки на рівні 4,4% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті