Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 15:22 | London, Apr 19 13:22 | New York, Apr 19 09:22
Shanghai, Apr 19 21:22 | Tokyo, Apr 19 22:22 | Sydney, Apr 20 00:22

Китайські будівельники об’єктів до саміту АТЕС припинили страйк



15 вересня 2010 в 14:22 - Христина


Китайські будівельники об’єктів до саміту АТЕС припинили страйк

Близько 150 китайських робітників на острові Русский у Владивостоці, де йде масштабне будівництво об’єктів для прийдешнього в 2012 році саміту Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС), влаштували страйк. Будівельники вимагали виплат затримок по зарплаті і відмовлялися працювати.  



Як заявляють у прес-службі "Крокус Інтернешнл", яка виступає генпідрядникам будівництва на острові, в середу, 15 вересня, конфлікт було врегульовано - робітники отримали зарплату. У компанії також підкреслили, що в роботах задіяні більше 20 000 чоловік і близько 50 різних субпідрядників.

"Генпідрядник контролює терміни та якість виконання робіт, але контролювати порядність кожного керівника субпідрядної організації ми не можемо", - цитує агентство представника прес-служби "Крокус Інтернешнл".

За даними прокуратури Владивостока, в першому півріччі до прокуратури надійшло 35 скарг на порушення трудових прав від робітників, зайнятих на АТЕС.

Відзначимо, що вчора представники Рахункової палати (РП) РФ завершили перевірку на будівництвах АТЕС, після якої глава СП заявив, що ніяких порушень, що стосуються завищення вартості робіт, виявлено не було.

 

Китайські будівельники об’єктів до саміту АТЕС припинили страйк


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
"Хліб Інвестбуд" купував китайську гречку за свої гроші Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті