Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 05:53 | London, Apr 19 03:53 | New York, Apr 18 23:53
Shanghai, Apr 19 11:53 | Tokyo, Apr 19 12:53 | Sydney, Apr 19 14:53

Китай заборонив робити запаси нафти для того, щоб знизити інфляцію

Китай заборонив робити запаси нафти для того, щоб знизити інфляцію




23 листопада 2010 в 20:29 - Христина


Китай заборонив робити запаси нафти для того, щоб знизити інфляцію

Заради боротьби з інфляцією Китай заборонив робити запаси нафти, вугілля та іншої найважливішої сировини. Як пише, Washington Post держава також пообіцяла збільшити продажі нафти зі своїх резервів, щоб стримати зростання цін.



Дані заходи вживаються для зниження занепокоєння громадян з приводу швидко зростаючих цін на продукти харчування та інші товари, зокрема, бензин. Інфляція в жовтні досягла 4,4 відсотка по відношенню до того ж місяця попереднього року, що є найвищим показником за останні 25 місяців. При цьому ціни на продовольство підскочили відразу на 10 відсотків.

Китайська влада відзначає, що постачання вугілля останнім часом почало знижуватися, хоча попит на цей товар зростає. Вугілля забезпечує близько три четверті вироблення електроенергії в країні. В основному воно видобувається на північному сході КНР і потім транспортується в індустріально розвинені приморські провінції.

Існують серйозні труднощі і з поставками нафтопродуктів, зокрема, з дизельним паливом. Його обсяг на ринку скоротився, оскільки через масову купівлю дизельних генераторів зріс попит. Закупівлі дизеля збільшилися після публікації вимог уряду з енергозбереження, які передбачають, зокрема, економію вугілля.

Уряд Китаю вже зажадав від нафтопереробних заводів збільшити обсяги продукції. У Пекіні підозрюють, що НПЗ намагаються притримати поставки, очікуючи підвищення регульованих державою цін на паливо. Міністерство торгівлі країни закликало місцеві влади і виробників проявити "відповідальність" і забезпечити поставки вуглеводневої сировини на ринок.
 

Китай заборонив робити запаси нафти для того, щоб знизити інфляцію


Новини Статті Аналітика
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті