Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 17:41 | London, Apr 23 15:41 | New York, Apr 23 11:41
Shanghai, Apr 23 23:41 | Tokyo, Apr 24 00:41 | Sydney, Apr 24 02:41

Китай скуповує боргові зобов’язання Іспанії

Китай скуповує боргові зобов’язання Іспанії




5 січня 2011 в 12:40 - Христина


Китай скуповує боргові зобов’язання Іспанії

Китай має намір продовжити скупку боргових зобов'язань уряду Іспанії, заявив заступник прем'єра Держради КНР Лі Кецян.



"Китай тривалий час є відповідальним інвестором на борговому ринку Іспанії, не скорочує, а збільшує обсяг боргів. Залежно від обстановки, він продовжить скуповувати боргові зобов'язання", - сказав Лі Кецян у Мадриді на переговорах з віце-прем'єром Іспанії з питань економіки Оленою Сальгадо.

Зампрем'єра Держради висловив надію, що в певний період у майбутньому "головну увагу у співпраці між двома країнами стане подолання впливу світової фінансової кризи і зростання економіки".

Він пообіцяв "ще вигідніші умови" іспанським підприємствам для торгівлі з Китаєм та інвестицій в китайську економіку. Одночасно, за його словами, Китай розраховує на те, що "іспанська сторона створить справедливі конкурентні умови для розвитку китайських підприємств в Іспанії".

Лі Кецян висловив зацікавленість у придбанні в Іспанії передових технологій та обладнання в області поновлюваних джерел енергії. Іспанія є першим пунктом європейського турне заступника голови китайського уряду. Крім Іспанії він планує відвідати Англію і Німеччину.
 

Китай скуповує боргові зобов’язання Іспанії


Новини Статті Аналітика
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті