Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 22:01 | London, Apr 19 20:01 | New York, Apr 19 16:01
Shanghai, Apr 20 04:01 | Tokyo, Apr 20 05:01 | Sydney, Apr 20 07:01

Китай продовжить скуповувати боргові зобов’язання членів ЄС

Китай продовжить скуповувати боргові зобов’язання членів ЄС




12 березня 2011 в 12:51 - Христина


Китай продовжить скуповувати боргові зобов’язання членів ЄС

Китай продовжить надавати підтримку Європі у подоланні боргової кризи, запевнив голова Народного банку Китаю Чжоу Сяочуань.



Влада КНР раніше на різних рівнях висловлювала слова підтримки європейським державам, які опинилися в кризі. В грудні повідомлялося, що Китай розглядає можливість придбання держборгу Португалії, Греції, Ірландії та Іспанії. Разом з тим голова китайського ЦБ відмовився від відповіді на питання, в якому обсязі Китай вже придбав боргові зобов‘язання членів ЄС.

За словами голови ЦБ, Китай зберігає "віру в єврозону" і успішне подолання європейськими країнами складнощів.
 

Китай продовжить скуповувати боргові зобов’язання членів ЄС


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
ЄС хоче протестувати українські АЕС ЄС хоче протестувати українські АЕС Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Комерціалізація інновацій та науково-технічних розробок з використанням потенціалу регіональної інноваційної інфраструктури Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті