Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 08:56 | London, Mar 19 06:56 | New York, Mar 19 02:56
Shanghai, Mar 19 14:56 | Tokyo, Mar 19 15:56 | Sydney, Mar 19 17:56

Китай планує створити фонд у розмірі $300-500 млн. для стабілізації ринку нерухомості

Китай планує створити фонд у розмірі $300-500 млн. для стабілізації ринку нерухомості




8 березня 2011 в 14:52 - Христина


Китай планує створити фонд у розмірі $300-500 млн. для стабілізації ринку нерухомості

Компанія China Overseas Land & Investment Ltd., девелопер на ринку нерухомості, який управляється Міністерством будівництва КНР, планує створити фонд у розмірі 300-500 млн. доларів на випадок, якщо урядові заходи не зможуть задовольнити попит на китайському ринку нерухомості. Про це повідомляє Bloomberg.



Фонд, який буде інвестувати в комерційну і житлову нерухомість в Китаї, може бути заснований вже в першому півріччі, повідомив голова компанії.

У Китаї дуже швидко зростає попит на нерухомість. Щоб не допустити розростання "бульбашки", китайська влада наклала низку обмежень у сфері будівництва й купівлі житлової та комерційної нерухомості, в тому числі і низку податків. У результаті, прибуток девелоперів падає через те, що ціни на землю піднімаються швидше від цін на побудовану нерухомість.

Уряд планує побудувати 36 млн. житлових квартир для малозабезпечених сімей у 12 п‘ятирічці. План не буде мати "великий вплив" на приватному ринку житлової нерухомості, вважають в China Overseas.
 

Китай планує створити фонд у розмірі $300-500 млн. для стабілізації ринку нерухомості


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті