Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:35 | London, Apr 19 21:35 | New York, Apr 19 17:35
Shanghai, Apr 20 05:35 | Tokyo, Apr 20 06:35 | Sydney, Apr 20 08:35

Квартальний звіт Британії свідчить про вповільнення економічного росту країни

Квартальний звіт Британії свідчить про вповільнення економічного росту країни




12 жовтня 2010 в 13:52 - Уляна Роїк


Квартальний звіт Британії свідчить про вповільнення економічного росту країни

Економічна активність Великобританії помітно скоротилася в третьому кварталі, повідомляє Асоціація британських торгових палат (British Chambers of Commerce, BCC), в черговий раз закликаючи Банк Англії дати більше стимулів, щоб захистити відновлення від зменшення витрат бюджету.  



За даними квартального звіту BCC, помітно погіршився внутрішній попит в сфері послуг і виробничому секторі. Експортний попит також скоротився, що свідчить про уповільнення економічного зростання в порівнянні з 1,2 відсотка в другому кварталі.

Дані звіту BCC вказують на економічний приріст усього в 0,5 відсотка в період з липня по вересень, менше половини результату, показаного в другому кварталі, що вказує на менші можливості для приватного сектору заповнити діри, викликані урядовими заходами економії.

Баланс внутрішніх продажів у сфері послуг скоротився до 4 з 12 в другому кварталі, баланс замовлень опустився до негативного показника -4, найнижчого з кінця минулого року, коли Великобританія виходила з 18-місячної рецесії.

Останні дані неоднозначні, але чітко вказують на поступове уповільнення відновлення економіки. Все більше економістів вважають, що Банк Англії повинен влити більше грошей в економіку, щоб підтримати її зростання.

На наступному тижні уряд розкриє деталі 80-мільярдного скорочення видатків бюджету, покликаного практично ліквідувати бюджетний дефіцит розміром близько 11 відсотків ВВП протягом п’яти наступних років. Очікується, що скорочення призведе до втрати 500 тисяч робочих місць у державному секторі.
 

Квартальний звіт Британії свідчить про вповільнення економічного росту країни


Новини Статті Аналітика
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Макроогляд, січень Макроогляд, січень
Економіка Німеччини зменшить темпи росту Економіка Німеччини зменшить темпи росту Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки У Мінекономрозвитку задоволені відновленням економіки Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості Система науково - технічної інформації України існуючі виклики і нові можливості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Японії пророкують різке відновлення економіки Японії пророкують різке відновлення економіки Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Напрямки впровадження екологічних інновацій в промисловому комплексі регіону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ВВП Великобританії в І кварталі виріс на 0,5% ВВП Великобританії в І кварталі виріс на 0,5% Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект Розвиток інноваційної інфраструктури: регіональний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті