Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 22:43 | London, Apr 19 20:43 | New York, Apr 19 16:43
Shanghai, Apr 20 04:43 | Tokyo, Apr 20 05:43 | Sydney, Apr 20 07:43

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній станом на 18.08.2010



18 серпня 2010 в 11:58 - Уляна Роїк


Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній станом на 18.08.2010

Такі корпоративно-фінансові новини були опубліковані в прес-огляді станом на середу  



* Бізнес-група, яка належить мільярдеру Аніл Амбані, веде переговори про придбання 26 % акцій товарно-сировинної біржі, яка належить провідній торгової компанії Індії Indiabulls Financial Services Ltd. (Business Standard)

* Найбільший виробник електроенергії Китаю, China Huaneng Group, веде переговори щодо придбання 50 % акцій блоку енергетичної компанії InterGen NV, розташованого в США за ціною близько 1,2 млрд. доларів. (Bloomberg)

* Windstream Corp. погодилась на придбання компанії Q-Comm Corp, приватної компанії-оператора волокно-оптичної мережі. Вартість угоди 515 млн. доларів готівкою і акціями. (Wall Street Journal)

* Stryker Corp., команія, яка спеціалізується на медичних технологіях, веде переговори щодо купівлі відділу по виробництву знеболювальних пристроїв в Boston Scientific Corp, одного з лідерів по виробництву медичного обладнання та витратних матеріалів для хірургії, приблизно за 1,5 млрд. доларів. (Bloomberg)

Корпоративно-фінансові угоди та плани зарубіжних компаній станом на 18.08.2010


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Валютні війни: долар втомився Валютні війни: долар втомився Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті