Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:44 | London, Apr 25 23:44 | New York, Apr 25 19:44
Shanghai, Apr 26 07:44 | Tokyo, Apr 26 08:44 | Sydney, Apr 26 10:44

Євросоюз може повернутися до економічних санкцій проти Білорусі

Євросоюз може повернутися до економічних санкцій проти Білорусі




6 травня 2011 в 10:40 - Роман Зайцев


Євросоюз може повернутися до економічних санкцій проти Білорусі

Євросоюз може повернутися до обговорення економічних санкцій до Білорусі.



Про це в четвер, 5 травня, заявив глава відомства федерального канцлера Німеччини, федеральний міністр з особливих доручень Рональд Пофалла, передає DT.UA з посиланням на "БелаПАН".

"Ми уважно стежимо за всіма подіями в Білорусі. Після завершення судових процесів ми зробимо нову оцінку і вжиємо відповідні заходи", - сказав Пофалла.

Він підкреслив, що вибух у метро білоруська влада використовує для посилення репресій щодо політичних опонентів і громадянського суспільства.

За словами дипломата, "цинічно думати", що перекваліфікація звинувачення ряду фігурантів кримінальної справи може призвести до більш ліберальної позиції Євросоюзу щодо Білорусі.

"І ті, й інші звинувачення є для нас протиправними і неприпустимими", - додав він.

При цьому представник Євросоюзу зазначив, що "потрібно бути дуже обережними, щоб жертвами цих економічних санкцій не стали звичайні громадяни. Санкції повинні чинити тиск саме на політичний режим, але люди від їх наслідків страждати не повинні. Це складно, тому це питання доведеться ретельно продумати".

Крім того, за його словами, Євросоюз уважно стежить за ситуацією навколо газет "Народна воля" і "Наша Ніва".

Пофалла зазначив, що закриття зазначених видань ЄС вважає так само неприйнятним, як розгін мирних демонстрантів: "Незалежна преса є частиною вільного демократичного суспільства. Потрібно змусити режим тиском ззовні дати журналістам можливість працювати".

Євросоюз може повернутися до економічних санкцій проти Білорусі


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті