Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 12:03 | London, Apr 20 10:03 | New York, Apr 20 06:03
Shanghai, Apr 20 18:03 | Tokyo, Apr 20 19:03 | Sydney, Apr 20 21:03

Європейський союз запроваджує нафтові санкції проти Лівії

Європейський союз запроваджує нафтові санкції проти Лівії




24 березня 2011 в 08:40 - Роман Зайцев


Європейський союз запроваджує нафтові санкції проти Лівії

Європейський союз прийняв рішення ввести четвертий пакет санкцій проти Лівії.



На цей раз заходи будуть спрямовані проти лівійської нафтової компанії NOC, передає "Дело".

Таку інформацію повідомив неназване дипломатичне джерело.

В кінці лютого ЄС схвалив запровадження санкцій проти лідера Лівії Муаммара Каддафі.

Санкції передбачають ембарго на торгівлю зброєю, накладення арешту на активи  Каддафі, а також заборону на в‘їзд лівійського лідера і 25 його найближчих сподвижників на територію ЄС.

11 березня Євросоюз посилив санкції: складений ЄС "чорний список" поповниться 11 фізичними особами та 9 лівійськими організаціями, у їх числі кілька кредитних організацій і компаній.

Нагадаємо, 19 березня 2011 президент Франції Ніколя Саркозі за підсумками надзвичайного саміту в Парижі заявив, що західні військові літаки виконують операції зі встановлення безпілотної зони над Лівією.

Європейський союз запроваджує нафтові санкції проти Лівії


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
"Укрнафта" продала на УМВБ нафти на 1,4 млрд грн. Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
"Надра України" і Eni Ukraine Holdings підписали меморандум про взаєморозуміння "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті